Share with:


פרווה

אופן הכנה

לחמניות באן – סיפור אהבה
מה לא נאמר על הלחמניה הזו..רכה רכה, אלגנטית וכלכך מזמינה. אפשר למלא אותה בבשר, גבינות , אנטיפסטי ומה לא בעצם…
תתכוננו להתאהב♥️
#המתכון_עליי_הקלוריות_עליכם
3 כוסות קמח + 1 כף קמח
4 כפות סוכר
1.5 כפות שמרים יבשים
שקית אבקת אפיה
לערבב היטב יחד ולהוסיף כ 220 מ"ל ועוד 2 כפות של מים פושרים.
2 כפות שמן
כף חומץ
ללוש מספר דקות וכשהבצק נאסף להוסיף כפית מלח. ללוש היטב בין8-10 דקות ולהניח את הבצק לתפוח כשעה. אחרי שעה ליצור עיגולים קטנים ולהניח כל עיגול על מרובע קטן של נייר אפיה להתפחה של עוד כחצי שעה.
בינתיים להרתיח סיר עם מים
אחרי שהלחמניות תפחו, מסדרים אותן עם נייר האפייה בכלי אידוי, כ -4 בכל פעם , ומניחים את כלי האידוי מעל הסיר עם המים הרותחים ל15 דק' מכסים עם המכסה של סיר האידוי. (כמובן שהמים לא יגיעו לסיר אלא למלא חצי גובה).
את הלחמניות חותכים שהן קרות וממלאים בכל טוב⚘
למתכונים נוספים מוזמנים לעקוב
https://instagram.com/tzufit_22?igshid=1lfytn48hco25

מתכוןמתכון

לחמניות באן – סיפור אהבה
צופית כהןספר המתכונים של
מתכון של

צופית כהן

13 מתכונים