Share with:


פרווה

אופן הכנה

בקרו בדף שלי _ המטבח של יפה רייפלר – מתכונים

המתכון של יפה רייפלר
(פרווה)

מצרכים:

1 ק"ג קמח
2 כפות שמרים יבשים
1/2 כוס סוכר
1 כף מלח
2 ביצים
3/4 כוס שמן
2 1/2 כוסות מים חמימים

לעיטור:
ביצה טרופה עם 1 כף מים
ולפזר מעל שומשום, פרג

ההכנה:
להכניס את כל המצרכים היבשים לקערה ולערבב.
ליצור גומה ולשים בתוכה ביצים לערבב ותוך כדי ערבוב להוסיף מים בהדרגה עד קבלת בצק אחיד ורך.. להוסיף לבצק את השמן בזרם איטי תוך כדי לישה..
להניח לבצק לתפוח עד הכפלתו.. להוציא אויר ושוב להתפיח כ 10 דקות..
ליצור לחמניות להבריש מעל ביצה טרופה, שומשום ופרג.. להניח בתבנית מרופדת בנייר אפייה להתפיח עוד 10 דקות ולאפות על חום 190 מעלות צלזיוס 30 דקות או עד השחמה יפה.

תהנו…

כל הזכויות שמורות C