Share with:


פרווה

אופן הכנה

2 כפות שמרים
כף משפר אפיה
אני שמה חצי כוס סוכר אבל בהחלט אפשר להפחית!!!

להתחיל לערבל במיקסר ולהוסיף כף מלח
3 כוסות חד פעמי קר בהדרגה!! (תשימו לב יתכן שצריך פחות או יותר..לפי הקמח שלא יהיה יבש ולא דביק)

חצי כוס שמן.. ללוש 10 דקות להתפיח שעה או עד שמכפיל נפח..ללוש דקה ושוב להתפיח חצי שעה. .

לחלק לכדורים (לי יצא 15) לרדד (בקטנה) כל כדור ולגלגל
ללחמניה..

להתפיח..

למרוח ביצה מהולה בקצת מים קורט מלח וכפית שטוחה סוכר..

לתנור 190° טורבו (אני אופה הכל בטורבו. אתם לא חייבים) עד שמוכן.

לחמניות ענן
הדר פלדמןספר המתכונים של
מתכון של

הדר פלדמן

24 מתכונים