Share with:


פרווה

אופן הכנה

תודה רבה ל קרן מישאלוב לוי המקסימה ❤
ששיתפה … מתכון לבגט ללא לישה….
של קרן אגם ⚘👍🙏💋

אין בו עבודה…
מוזר 🙄🙄 לא לשים בכלל..
רק בוחשים את החמרים עד איחוד.
כל בחישה נוספת.. גורעת.
הבצק לאחר התפיחה רך כמו בצק של ספינג'..
קשה לעשות ממנו צורה כי הוא נוזלי…
אבל שווה…. טעיםםםםם !!! 😜

500 גרם קמח לבן
1 כפית גדושה שמרים יבשים
2 כפיות מלח
1.5 כוסות מים
1 כפית סילאן / דבש

מערבבים עד איחוד בלבד בעזרת כף.
משאירים 10-12 שעות בחוץ לתפיחה.

מוציאים מהקערה על הרבה קמח.
מקפלים בתוך הקמח…
אני חתכתי ל-3.
קשה מאוד לעצב… נוזלי מאוד.
לגעת… כמה שפחות !!!
הצורה לא כל כך חשובה…
חשוב שיהיה מקומח מכל הכיוונים…
להניח בתבנית…
לחרוץ עם סכין חדה מאוד.

לאפות בחום גבוה 225 מעלות
20 דקות. לזרוק 3-4 קוביות קרח לתחתית התנור… זה יוצר הרבה אדים שנותנים את הקרסט.

וזה טעיםםםםם
מתילי 🌿

מתכוןמתכון

מתכון כתוב + סרטון להכנת בגט ללא לישה_מתכון של תילי טובה
תילי טובהספר המתכונים של
מתכון של

תילי טובה

81 מתכונים