Share with:


פרווה

אופן הכנה

קילו קמח לנפות
שתי כפות שמרים
חצי כוס סוכר חד פעמי שתייה קרה
חצי כוס שמן חד פעמי שתייה קרה.

שלוש כוסות מיים או יותר עד שסופח הבצק

כף מלח

ללוש טוב תפיחה טובה להוריד את הבצק תפיחה חצי שעה לחלק לשישה כדורים
מנוחה רבע שעה ואז לעשות צורות של לחם עגול או כול צורה התפחה חצי שעה

להבריש ביצה ושומשום

להכניס לתנור חום מאתיים מעלות לחמם את התנור מראוש

לאפות עד להשחמה

לחם בית
עופרה מרציאנוספר המתכונים של
מתכון של

עופרה מרציאנו

112 מתכונים