Share with:


פרווה

אופן הכנה

1 ק"ג קמח
1 וחצי כפות שטוחות שמרים
כף מלח
2 כפות סוכר
2 וחצי כוסות מים פושרים
1/4 כוס שמן (אפשר זית).
ללוש הכל ביחד ,
את המים להוסיף בהדרגה.
ללוש הייטב.
בצק רך ונעים למגע.
התפחה שעה. להוריד נפח
לחלק את הבצק ל- 12 יחידות.
נייר אפיה עם מעט קמח
לרדד ולהניח לעוד 20 דקות התפחה.
לחמם תנור ל- 200 מעלות
שמן זית, מלח גס , אבקת שום וזעתר
לפזר מעל .
ולאפות❤️💕❤️💕❤️

לחם עם שמן זית , מלח גס, אבקת שום וזעתר ❤_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים
אילנה בוכריסספר המתכונים של
מתכון של

אילנה בוכריס

297 מתכונים