Share with:


פרווה

אופן הכנה

1 ק"ג קמח (אפשר כוסמין)
2 כפות שמרים
כף מלח
2 כפות סוכר
2 וחצי כוסות מים מהברז
2 כפות שמן (אפשר זית).
לערבב הכל ביחד
את המים להוסיף בהדרגה
ללוש היטב.
למרוח מעט שמן למעלה
התפחה שעה. להוריד נפח
לחלק את הבצק ל-15 יחידות.
צלחת עם שומשום
כל כדור בצק לטבול הייטב בשומשום
לרדד ולהניח על נייר אפיה.
לעוד 20 דקות התפחה
אפיה תנור 200 מעלות.
(אפשר לאפות בטאבון או בסיר גריל)

פיתה בתנור עם שומשום_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים
אילנה בוכריסספר המתכונים של
מתכון של

אילנה בוכריס

297 מתכונים