Share with:


בשרי

אופן הכנה

5-6 פרסות [לא גדולות מידי] החלק הלבן והירוק הבהיר…לחצות לאורך פעמיים ולקצוץ דק לשטוף הייטב ולבשל עם הרבה מים..[אפשר לוותר על הקיצוץ ולבשל חתיכות ואח”כ לסחוט ולטחון במעבד מזון, אבל יש סיבים, רצוי בכל מצב לטחון במעבד מזון מעט.]

כ-200 גרם בשר בקר טחון
בצל גדול קצוץ דק אפשר במעבד מזון – ולסחוט
2 בייצים
מעט אבקת מרק עוף
פלפל, מלח
3-4 כפות קמח מצה או פירורי לחם
לערבב הייטב לאחסן סגור מס’ שעות או ללילה לטגן ולהנות….

לא!!!! לוותר על הבצל, משדרג את הטעם.

קציצות פרסה עם בשר…מדהימות_גילה כהן-אבני
גילה כהן-אבניספר המתכונים של
מתכון של

גילה כהן-אבני

146 מתכונים