Share with:


פרווה בשרי

אופן הכנה

למעורב-
250 גרם לבבות עוף(כמובן נקי וצלוי)
250 גרם חזה עוף
250 גרם טחולי עוף
250 גרם רצועות שווארמה
אפשרי לקנות חבילה מוכנה של מעורב.
2 בצלים בנוניים.
ההכנה- במחבת גדולה לטגן את הבצל
עד הזהבה.
להוסף את המעורב פנימה. ולערבב
הייטב.
לתבל – מלח. פלפל שחור. כמון. כרכום.
אפשר פפריקה חריפה/ מתוקה ממש מעט.
ממשיכים לערבב עד שהבשרים מוכנים.
לתת לתקרר.
לחם עגול או לחמניות מקמח כוסמין –
1 ק"ג קמח כוסמין לבן
כף שטוחה מלח
4 כפות שטוחות סוכר
חצי כוס שמן
2 כפות שמרים יבשים
3 כוסות מים פושרים.(כוס שתיה חמה).
מערבבים הכל ביחד
מים מוסיפים בהדרגה.
ללוש הייטב ולתת התפחה של שעה.
לחלק את הבצק ל- 8 חלקים.
להכין לחם עגול. לרדד על נייר אפיה.
או לחמניות ממולאות.
לתת התפחה של 15 דקות
ולאפות ב-200 מעלות כ- 20 דקות
או עד הזהבה .
לקחת את הלחם ולשים עליו את המעורב
למרוח טחינה מי שאוהב או טבסקו
בהצלחה❤

לחם כוסמין עם מעורב ירושלמי❤_מתכון של אילנה בוכריס
אילנה בוכריסספר המתכונים של
מתכון של

אילנה בוכריס

155 מתכונים