פסטה מוקרמת ❤️בצל , כרישה ופטריות_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים

בבקשה את הפסטה הזאת אל תפספסו . להרתיח חבילת פסטה צינורות … או כל צורה שאתם רוצים לפי הוראות יצרן ולסנן. במעבד מזון או מכשיר חשמלי קוצץ לקצוץ 3 בצלים גדולים 3 כרישה לקצוץ ולהוסיף לבצל … 1 חבילה פטריות טריות חתוכים לפלחים , להוסיף לקראת הסוף לבשל עד לרכות . ולהוסיף : מלח, פלפל […]

בצק שמנת מהיר למאפים מלוחים_מתכון של שלומית שחר – מאסטר מתכונים

בקרו בקבוצה שלי : במטבח של שולמיטעים ונעים 🥧 שחר שולמית..מידות אוניברסליות מצרכים לבצק… 500 גרם קמח שמנת חמוצה 9% (200 מ"ל) 1/2 כוס מים פושרים (125 מ"ל) 100 גרם חמאה בטמפרטורת החדר 1/2 כפית מלח מצרכים למלית… 2 בטטות בינוניות חתוכות לקוביות 2 בצלים סגולים גדולים חתוכים לרצועות 4 כפות שמן כוס גבינה צהובה […]

גביניות שמרים 💗_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים

  לבצק שמרים- קילו קמח מנופה כפית מלח 3/4 כוס סוכר (שתיה חמה) 200 גרם חמאה רכה 1 סוכר וניל 3 ביצים L 2 כפות שמרים כוס וחצי מים פושרים(בערך). מילוי גבינה- 500 גרם גבינת טוב טעם 500 גרם גבינת ריקוטה ביצה אחת רבע כוס סוכר כפית תמצית וניל 4כפות קונפלור. סירופ- כוס סוכר כוס […]

בוריקיטס מבצק חמאה ❤ הכי טעים שאכלתם ❤️_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים

לבצק : 4 כוסות קמח (רגיל ) 200 גרם חמאה בטמפ' החדר חתוכה לקוביות 1 גביע שמנת חמוצה 2 כפיות אבקת אפיה 3/4 כפית מלח לעבד לבצק – אם חסר מעט קמח אפשר להוסיף בכפות עד לבצק נעים .לפתוח חצי מהבצק על השייש לקרוץ עם קורצן עיגולים ולמלא בגבינות או חציל על האש וגבינות ולסגור […]

סירות / כדורי גבינת שמנת וריבת חלב_מתכון של שלומית שחר – מאסטר מתכונים

שחר שולמית…מידות אוניברסליות מתקבלים 50 עוגיות (תלוי בגודל העוגיה) מצרכים… 400 גרם ביסקויטים כוס בוטנים מטוגנים ומלוחים 225 גרם גבינת שמנת 3/4 כוס ממרח ריבת חלב כף גרידת לימון אופן ההכנה… טוחנים במעבד מעבד מזון את הביסקויטים לאבקה (לא מידי) טוחנים במעבד המזון את הבוטנים שיהיו גרוסים דק מניחים בקערה את כל המצרכים ומעבדים היטב […]

עוגת קרם ברולה עם שערות קדאיף ופיסטוק … טעם נדיר 🔥_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

לקרם בורלה: *1 ליטר שמנת מתוקה 38% * 200 גרם סוכר * 6 חלמונים * כפית מחית וניל איכותי. לתחתית שערות קדאיף: * 120 גרם שערות קדעיף * 100 גרם חמאה מומסת * 2 כפות אבקת סוכר * 100 גרם פיסטוק טחון דק * תותים לקישוט או כל דבר שתבחרו. אופן הכנה: נתחיל בסיר נשים […]

גלילות שמרים במלית גבינות עם שוקולד וקראמבל_מתכון של שלומית שחר – מאסטר מתכונים

בקרו בקבוצה שלי : במטבח של שולמיטעים ונעים 🥧 שחר שולמית…מידות אוניברסליות מתקבלות 4 גלילות משתמשים ב4 תבניות מאורכות או אובליות חד פעמיות משומנות היטב מצרכים לבצק… קילו קמח 2 כפות שמרים יבשים 1/2 כוס סוכר (100 גרם) 200 גרם חמאה רכה 2 ביצים גודל לארג' מיכל שמנת חמוצה (200 גרם) 1 ועוד 1/3 כוסות […]

פאי במילוי קרם שוקולד מבושל ❤️_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים

לבצק 2 כוסות קמח ועוד 3-4 כפות 1 ביצה 1 שקית אפיה 1/4 כוס שמן 50 גר׳ חמאה חתוכה בטמפ׳ החדר 1/2 כוס סוכר 1 סוכר וניל לעבד לבצק לחלק ל2 כדורים לעטוף בניילון נצמד ולהכניס למקרר לחצי שעה. לקרם : בסוף סיר לבשל 3 כוסות חלב 1 ביצה 4 כפות קורנפלור לערבב ולהניח על […]

עוגת סולת וקוקוס_מתכון של דייויד ביטון – מאסטר מתכונים

תבנית עגולה 26 או מלבנית 20/30 חומרים : כוס סולת כוס קוקוס כוס קמח כוס סוכר 4 ביצים אבקת אפיה כוס שמן כוס מיץ תפוזים הכנה מקציפים חלבונים עם סוכר לקצף נוקשה 4 החלמונים והנוזלים , את היבשים מוסיפים לנוזלים מערבבים היטב לעיסה חלקה , ומוסיפים את הקצף בתנועות קיפול . להכניס לתנור שחומם מראש […]

גלילות מבצק עלים במלית חזה עוף ובצל_מתכון של שלומית שחר – מאסטר מתכונים

בקרו בקבוצה שלי : במטבח של שולמיטעים ונעים 🥧 שחר שולמית… מידות אוניברסליות מצרכים… קילו חזה עוף 4 בצלים גדולים 1/3 עוד שמן 2 כפות רוטב צי'לי 2 כפות סילאן כף רוטב סויה כף פפריקה מתוקה גרוסה כפית מחוקה פלפל שחור גרוס כפית מחוקה מלח כפית מחוקה פטרוזליה יבשה חבילת בצק עלים (מארז של קילו) […]

בקלאווה_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים

בצק פילו ממולא עם שקדים ואגוזים… מפשירים את הבצק לילה במקרר לוקחים 2 דפים בכל פעם מרססים ספרי שמן/ או מורחים שמן כוס שקדים טחונים גס כוס אגוזים טחונים גס 1/2 כוס סוכר כפית קינמון מערבבים ביחד מניחים על הדפי פילו מגלגלים ומהדקים היטב סוגרים את הפינות היטב הכנתי בתבנית עגולה , כמו שבלול לסמן […]

מאפינס גבינה במלית פיסטוק ושקדים_מתכון של שלומית שחר – מאסטר מתכונים

מצרכים למאפינס גבינה… 4 ביצים גודל לארג' כוס סוכר (200 גרם) סוכר וניל 1/2 כוס שמן (100 גרם) 500 גרם גבינה לבנה גרידת תפוז מתפוז שלם 2 כוסות קמח (280 גרם) 5 גרם אבקת אפיה 4 כפות מחוקות אינסטנט פודינג וניל 1/2 כוס שקדים גרוסים 1/2 כוס פקאן גרוס דק 1/2 כוס פיסטוק גרוס דק […]

ריבת פטל ביתית_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים

300 גרם פטל טרי/ או קפוא (אני הכנתי עם פטל טרי) 300 גרם סוכר חצי לימון סחוט 1 מקל קינמון אופן ההכנה- 1) בסיר רחב להניח את הפטל והסוכר לסחוט לימון , ולבשל על אש נמוכה. 2) לנקות אם יש קצף. 3) לבשל עד שהריבה מסמיכה ( אפשר לבדוק על ידי טיפטוף בצלחת ) 4) […]

עוגת טורט גבינה אפויה עם קרם פיסטוק נדיר _מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

מתכון: 7 ביצים 750 גבינה לבנה 5% 1 שמנת חמוצה כוס וחצי סוכר 3 כפות קמח 3 כפות קורנפלור 3 כפות אינסטנט פודינג וניל 3 סוכר וניל גרדת לימון מלימון וחצי חשוב לשים תבנית מים בתחתית התנור לפני האפייה ורשת מעל בשביל העוגה .ולרפד את התחתית בנייר ולשמן את הדפנות עם מחמאה חשוב!!! עם נייר […]

מוס שוקולד קפה בציפוי של שוקולד מרוסס_מתכון של שלומית שחר – מאסטר מתכונים

בקרו בקבוצה שלי : במטבח של שולמיטעים ונעים 🥧 שחר שולמית…מידות אוניברסליות ניתן למלא את המוס בכוסות…לפזר מעל שוקולד קצוץ ולהתענג (במקרה הזה מוותרים על מסת הג'לטין) מצרכים… 7 גרם ג'לטין 35 מ"ל מים 550 גרם שוקולד חלב 250 מ"ל שמנת מתוקה 2 כפות ליקר קפה 4 חלמונים 18 גרם סוכר 500 מ"ל שמנת מתוקה […]

קרמשניט מגולגל ❤️_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים

לחתוך בצק עלים לרצועות לפזר מעט סוכר ולאפות (ועוד 3 רצועות לקישוט) 180 מעלות עד להשחמה . לסדר אותם מעל ניר אפיה צמודים להקציף 2 שמנת מתוקה 2 אינסטנט פודינג וניל 2 כוסות חלב למרוח מעל הרצועות ובעזרת נייר האפיה לגלגל עד הסוף . להקפיא לשעה להוציא , לפורר את ה 3 רצועות ולקשט

צלי בקר לימוני עם חומוס_מתכון של שלומית שחר – מאסטר מתכונים

בקרו בקבוצה שלי : במטבח של שולמיטעים ונעים 🥧 שחר שולמית…מידות אוניברסליות מצרכים… 1.5 ק"ג צלי בקר טרי (מספר 5) כוס שמן (מידת כוס חד פעמית סטנדרטית לשתיה קרה) 2 כוסות יין אדום מתוק ליטר מים 5 בצלים בינוניים קופסת שימורים של פטריות שמפניון חתוכות (400 גרם) כפית כורכום כפית פלפל שחור גרוס כף פפריקה […]

לביבות מנגולד_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

6 תפו"א מבושלים עם הקליפה. 2 חבילות עלי מנגולד 2 בצלים קלופים 3 ביצים כוס קמח אופן הכנה: נקלף את תפו"א. נשטוף טוב את עלי המנגולד ונקצוץ אותם גס. נחתוך את הבצלים גס. נשים במעבד מזון את הבצל ועלי המנגולד. בפולסים נפעיל את המעבד עד קבלת משחה. נגרד בפומפייה את תפו"א נעביר לקערה נוסיף את […]

מאספן נדיר בטעם 🔥_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

לתחתית: חצי כוס מים חצי כוס שמן 1 ביצה 3 כוסות קמח למלית: 3 ביצים 3 כוסות שקדים מולבנים 1 כוס סוכר גרדת לימון מלימון אחד 1 סוכר וניל אופן הכנה: מעבדים את חומרי התחתית עוטפים בניילון למנוחה חצי שעה. למלית. טוחנים את השקדים פעם אחת. לאחר מכן מוסיפים את הסוכר וטוחנים שוב. טורפים את […]

בלינצ'ס במילוי גבינה ודובדבני אמרנה_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

500 גרם קמח 4 ביצים כפית תמצית וניל 2 כוסות חלב בערך תלוי בספיגה של הקמח למלית: 100 גרם דובדבני אמרנה ללא חרצנים חתוכים לחצי 250 גרם גבינת שמנת 200 גרם ריקוטה 3 כפות אבקת סוכר כפית תמצית וניל אופן הכנה של הבצק: לערבב את כל החומרים יחד לסנן למלית לערבב את כל החומרים יחד […]

עוגת גבינה_מתכון של שלומית שחר – מאסטר מתכונים

בקרו בקבוצה שלי : במטבח של שולמיטעים ונעים 🥧 עוגת גבינה"מחוץ למסגרת" בהעדר תבנית סיליקון מעוצבת…מגרדים את הבצק של השכבה העליונה מעל מלית הגבינה ונהנים מעוגה פשוטה וטעימה שחר שולמית… מידות אוניברסליות רינג מרובע גודל 24 סנטימטר ותבנית סיליקון מעוצבת לחלק העליון מצרכים לבסיס העוגה… 200 גרם חמאה 400 גרם קמח 200 גרם סוכר 1/4 […]

עוגיות חמאה_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים

200 גרם חמאה רכה 100 גרם אבקת סוכר 5 כפות פודינג וניל 2 ביצים L 4 כוסות קמח. אופן ההכנה 1) לערבב הכל ביחד את הקמח בסוף, בהדרגה להוסיף. בצק רך ואחיד. 2) מניחים נייר אפיה מקומח הייטב. מחלקים את הבצק ל-3 חלקים. 3) מקמחים ומרדים לעובי של 1 ס"מ מקמחים שוב מלמעלה. 4) קורצים […]

גלילות גבינה מבצק מהיר_מתכון של שלומית שחר – מאסטר מתכונים

בקרו בקבוצה שלי : במטבח של שולמיטעים ונעים 🥧 שחר שולמית..מידות אוניברסליות מתקבלות 2 גלילות מצרכים לבצק… 4 כוסות קמח כוס שמן כוס מיים רותחים כפית מחוקה מלח כפית שמרים יבשים כף חומץ מצרכים למלית… קופסת גבינת שמנת (225 גרם) 200 גרם גבינת מוצרלה מגורדת קופסת קוטג' (250 גרם) 100 גרם גבינה בולגרית מגורדת אופן […]

בקלוואה ❤️_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים

פשוט וקל לבשל בתוך סיר 2 וחצי כוסות סוכר 2 כוסות מים 3 כפות לימון סחוט וטרי. לטחון 1/2 קילו פיצוחים מעורבבים לגס פיסטוק,שקדים , אגוזי מלך, קשיו או כל מה שאתם אוהבים… לשמן 2 דפי עלי פילו יחד למלא פיצוחים לכל אורך הדף ולגלגל כך עד שיגמרו הדפים … 180 מעלות עד להשחמה יפה […]

טורטיות כל טוב_מתכון של שלומית שחר – מאסטר מתכונים

בקרו בקבוצה שלי : במטבח של שולמיטעים ונעים 🥧 שחר שולמית חבילת טורטיות של 12 יחידות מצרכים למלית… 100 גבינת טוב טעם 100 גרם גבינת חמד 16% 100 גרם קוטג' 100 גרם גבינה צהובה כף פטרוזליה יבשה 1/2 כפית מלח 1/2 כפית פלפל שחור גרוס כוס פירורי פנקו (או פירורי לחם) אופן ההכנה… מערבבים בקערה […]

קיש בטטה ובצל בעיטור גבינת ברי_מתכון של שלומית שחר – מאסטר מתכונים

בקרו בקבוצה שלי : במטבח של שולמיטעים ונעים 🥧 שחר שולמית.. מידות אוניברסליות מתקבלת פשטידה גדולה בתבנית טפלון עם תחתית נשלפת בגודל 32 סנטימטר אפשר להכין 2 פשטידות קטנות בגודל 24 סנטימטר ולהקפיא אחת מצרכים לבצק… 400 גרם קמח 200 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות כפית מלח 5 כפות מים קרים אופן הכנת הבצק… שמים […]

קנולי עם קרם מסקרפונה ופיסטוק_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

לבצק: 300 גרם קמח חצי כפית אבקת אפייה 2 כפות אבקת סוכר כף גדושה חמאה כף חומץ כפית תמצית וניל חצי כוס יין אדום קורט מלח לקרם מסקרפונה: קופסה שמנת מתוקה קופסה גבינת מסקרפונה חבילה אינסטנט פודינג וניל. לציפוי: 200 גרם סוכר וכף קינמון אופן הכנה: בקערה שמים קמח אבקת אפייה סוכר מערבבים. מוסיפים חומץ […]

מתכון כתוב + סרטון להכנת פרוסת לחם ממולאת אגוזים … מעדן__מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים

לרדד פרוסת לחם ללא הקשה (יש לקנות מוכן)לרדד ולמלא בפיצוחים מעורבבים להדביק בחלבון לסגור היטב ולטגן בשמן לא עמוק. לסירופ: כוס סוכר 1/2 כוס מים וכפית לימון לבשל כ15 דקות . לזלף סירופ לאחר הטיגון . המתכון מכיל 2 סרטונים קשורים

עוגת גבינה קרה עם תחרת שוקולד וקדאיף_מתכון של שלומית שחר – מאסטר מתכונים

בקרו בקבוצה שלי : במטבח של שולמיטעים ונעים 🥧 שחר שולמית…מידות אוניברסליות תבנית סיליקון גודל 32/22 סנטימטר מצרכים לשוקולד ליצירת התבליט העליון… 300 גרם שוקולד חלב או מריר 300 גרם חלב מרוכז סוכר וניל 200 גרם ביסקויטים טחונים 50 גרם קוקוס אופן ההכנה… בבן מרי ממיסים את השוקולד יחד עם החלב המרוכז והווניל עד לאיחוד […]

טארט תות_מתכון של מרים ששי – מאסטר מתכונים

טארט בשיא הפשטות. 🍓הכנה מראש וקירור ריבת תות שדה ביתית. 1 קג תות שדה שלם נקי ושטוף. 1+1/2 כוס סוכר. מיץ מחצי לימון. להביא לרתיחה עד צמצום הנוזלים וקירמול קל, לקרר. הכנת בצק פריך לערבב בעזרת מטרפה או מעבד מזון 150 גר אבקת סוכר 100 גר חמאה להוסיף בהדרגה 2 חלמונים 1 כף תמצית ווניל […]

עוגת גבינה ❤️_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים

2 קערות : קערה מספר 1 – 7 חלמונים 1/2 כוס סוכר להקציף מעט ולהוסף 4 כפות קורנפלור 4 כפות אינסטנט וניל 750 גרם גבינה לבנה 1 גביע שמנת חמוצה אפשרי גרידת לימון ענין של טעם. קערה מספר 2: להקציף חלבונים עם כוס סוכר עד לקצף לבן גבוהה אבל לא חזק מדי. לערבב את החלבונים […]

עוגיות מרוקאיות פרווה מקמח שקדים וקמח רגיל_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים

כוס שמן ( חד פעמי שתיה חמה – 200 מ"ל) כוס סוכר כוס מים 3 א. אפיה 3 סוכר וניל קורט מלח 3 כפות שומשום 2 כוסות קמח שקדים קמח כמה שנכנס.( בערך קילו) להתחיל ב- 5 כוסות קמח ולהוסיף בהדרגה אם צריך עוד להוסיף מעט. בצק רך ונעים. להניח על משטח מקומח לרדד לעלה […]

טונה עם חומוס ואריסה_מתכון של שלומית שחר – מאסטר מתכונים

בקרו בקבוצה שלי : במטבח של שולמיטעים ונעים 🥧 שחר שולמית מצרכים… 8 יחידות של סטייק טונה אדומה 2/3 כוס שמן (חד פעמית לשתיה חמה) כפית מחוקה פלפל שחור גרוס כפית מחוקה כורכום כף מחוקה פפריקה מרוקאית בשמן כפית שום גרוס כוס מים 1/3 כוס אריסה קופסת שימורים של גרגירי חומוס (550 גרם) חופן נדיב […]

פשטידת גבינות בטטות וחצילים_מתכון של שלומית שחר – מאסטר מתכונים

בקרו בקבוצה שלי : במטבח של שולמיטעים ונעים 🥧 שחר שולמית…מידות אוניברסליות 2 תבניות טפלון בקוטר 24 סנטימטר מצרכים… כוס חלב 1/2 כוס שמן 6 ביצים גודל לארג' 2 אבקת אפיה 2.5 כוסות קמח 250 גרם בטטה אפויה ומתובלת 250 גרם קוביות חציל קלוף אפוי ומתובל 200 גרם גבינה צהובה מגורדת 100 גרם גבינה מלוחה […]

שמרים שוקולד קראנץ' פרווה_מתכון של שלומית שחר – מאסטר מתכונים

בקרו בקבוצה שלי : במטבח של שולמיטעים ונעים 🥧 שחר שולמית…מידות אוניברסליות מתקבלות 4 גלילות תבניות מאורכות חד פעמיות משומנות היטב מצרכים לבצק… 2 כפות שמרים יבשים כף סוכר 1/2 כוס מים פושרים שמים את המצרכים בקערה קטנה ומניחים בצד למשך כ5 דקות קילו קמח קורט מלח כוס סוכר 3/4 כוס שמן כוס מים פושרים […]

יוגורט ופירות יער עם קרמבל שוקולד_מתכון של אורנה ועלני – מאסטר מתכונים

*לקארמבל שוקולד* 2 כוסות קמח 1 שקי ת אבקת אפייה. 3/4 כוס אבקת קקאו 100 גר שוקולד מריר מרוסק גס. 3/4 כוס סוכר 4 חלמונים 3/4 כוס שמן *הכנה* לקערה,יש להכניס את כל החומרים לפי הסדר שכתוב,בעזרת הידיים לערבב לתערובת פירורית. לתבנית 26 עטופה בנייר אפייה,לדחוס ולהדק 3/4 מהתערובת לתבנית. את היתרה להניח בצד, *מילוי […]