מתכון כתוב + סרטון להכנת מרנג אגוזים / מרנג שקדים_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים
ראשית לקלות אגוזי מלך מספיק רבע קילו קלייה על חום נמוך 100 מעלות למשך 15-20 דקות, תשמרו זה נישרף מהר. לקלות שקדים עם הקליפה 160 מעלות 20 דקות. או קשיו, פקאן אגוזי לוז, פיסטוק… מספיק רבע קילו מכל חומר גלם. לאחר הקליטה, לצנן הייטב אפילו למחרת לטחון. לטחון בעדינות לאבקה, לא במכונת בשר ולא במג'ימיקס. […]
עוגת הגזר שאני אופה אותה שנים_מתכון של ברכה זולינג – מאסטר מתכונים
עוגת הגזר שאני אופה אותה שנים שאתם חיבים לאפות,ולמה? כי היא טעימה, רכה ,משתבחת אם תתאפקו גם יום למחרת ,אל תותרו על הציפוי טעימה מאוד שווה😋 אז👇 375 גרם גזר מגורד , 3 כוסות 250 גרם קמח+אבקת אפיה 1 200 גרם סוכר 1 כפית אבקת קינמון 250 מל שמן 4 ביצים 200 גרם שקדים, טחונים. […]
רולדה😊_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים
3 ביצים חצי כוס אבקת סוכר או סוכר רגיל כוס וחצי קמח. חצי כוס מיץ תפוזים שקית א, אפיה. רבע כוס שמן כפית תמצית וניל. להקציף ביצים עם סוכר לקצף בהיר ותופח, להוסיף שאר חומרים בהדרגה ולהנמיך מהירות של המערבל. לרפד תבנית רחבה(אלה שמגיעים עם התנור). לצקת לאפות בחום 170 רבע שעה עד 20 […]
מקרוד מטוגן ❤️_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים
מצרכים: חצי קילו סולת כוס וחצי קמח 2 כפות סוכר 1 סוכר וניל קליפת לימון מגוררת 1 כוס שמן רותח על כל המצרכים ואחר כך להוסיף : חצי כפית אפיה כוס ורבע מים מברז למילוי: חבילת תמרים בוואקום מעט ציפורן גרידה מתפוז רבע כוס מיץ תפוזים להכנת מילוי תמרים ; מחממים בסיר על הגז את […]
אלפחורס לבבות ❤️❤️❤️_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים
מרכיבים בכוס ח.פ. לשתיה חמה 3/4 2 כוסות קמח (כמעט 3 כוסות קמח ) 200 גרם חמאה רכה 1 כוס קרונפלור 1 כוס אבקת סוכר שקית אבקת אפיה 2 כפות פודינק וניל 3 חלמונים L אופן הכנה : ללוש היטב את כל המצרכים ולהוסיף קמח בהדרגה עד לקבלת בצק נוח לעבודה לרדד את הבצק […]
עוגת שמרים תפוזים שקדים פרווה_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים
המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 הכמות של הבצק מספיקה ל 4 רולים תבנית אינגליש קייק לבצק: קילו קמח כוס סוכר כף וחצי שמרים כוס וחצי מיץ תפוזים (פריגת טיבעי ) 200 גרם מחמאה 3 ביצים לארג' מעט ווניל מעט תמצית שקדים 4 כפות גדושות שקד מולבן טחון כפית שטוחה […]
מאפה מתוק מתוק_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים
המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 קל פשוט וטעים בטירוף לבצק: 2 ביצים שקית סוכר ווניל כפית מלח כף חומץ 3 כפות מים כף סוכר לערבב הכל ביחד להוסיף קמח כמה שנכנס בערך 2 כוסות פלוס. לעטוף ל15 דקות במקרר. להכין מילוי חצי קילו שקד מולבן. 2 כוסות סוכר גרידת […]
אוזני המן …במילוי תמרים 🎊🎈🎉🥂🥳_מתכון של תהילה גיל – מאסטר מתכונים
מתכון קלאסי פשוט וקל…במילוי שתבחרו . חומרים: 500 גר קמח 1 שקית א. אפיה 2 סוכר וניל 3/4 כוס סוכר 1 חלמון 200 גר חמאה/ מרגרינה רכה מאוד 1/2 מיץ תפוזים / מים אופן ההכנה: לתוך קערת המיקסר עם וו גיטרה… לשים את כל החומרים ללוש עד לקבלת בצק אחיד….כ-2 דקות …(.אין צורך בלישה […]
עוגיות /מגולגלות במילוי ממרח פרג_מתכון של תהילה גיל – מאסטר מתכונים
רק סמיילי בתגובות ותוכלו לעקוב אחרי הפוסטים שלי 😍 🌰🥜🥥 מתכון משופר, קריספי ונשמר יותר… מומלץ !!! חומרים: כוס אוניברסלית 5 וחצי כוסות קמח רגיל. 200 גר' מרגרינה /חמאה (רכה) 2. כפות שטוחות סוכר. 3/4 כוס שמן 1 כוס מים חמים 1 כף אבקת סוכר. 2 סוכר וניל. 1 שקית אבקת אפיה. למילוי: ממרח פרג/ […]
פררו רושה_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים
– 23 יחידות: למילוי לטחון: 50 גרם גליליות במילוי קרם אגוזים 100 גרם אגוזי לוז קלויים להמיס: 100 גרם שוקולד מריר 100 גרם מחית נוגט 3 כפות שמן לאחד את 2 התערובות ולהעביר לשקית זילוף, למלא עד שלושת רבעי בתבנית מיני טראפלס להכניס אגוז לוז שלם קלוי באמצע ולמלא שוב מהקרם עד הסוף. להקפיא ולחלץ. […]
שבקיה_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים
רעיון לשבקיה פרח למשלוח מנות ! מרדדים את הבצק קורצים בעזרת קורצן פרח עושים כמה חריצים באמצע (לא עד הסוף) מטגנים וטובלים בסירופ למתכון לבצק לשבקיה 👇 מידה בכוס חד פ.חם 1 נטורינה/מרגרינה 11/2 כוס מים רותחים רבע כפית מלח קמח לפי הצורך בערך 6 עד 7 כוסות קמח ההכנה; להמיס את הנטורינה והמים ומלח […]
גרגירי חומוס ובצל ברוטב עגבניות_מתכון של יפה וקס ברקו – מאסטר מתכונים
בסיר מטגנים 1 בצל קצוץ מוסיפים 2 עגבניות קטנות מרוסקות מערבבים 3-4 דקות מתבלים 2 כפות רסק עגבניות כף פפריקה מתוקה כפית פילפל שחור כפית שום כתוש מערבבים ומוסיפים כוס מים חצי צרור כוסברה חצי צרור פטרוזיליה 4 כוסות גרגירי חומוס שבושלו קודם מערבבים ומבשלים כ 30/40 דקות
רולדה במילוי נוטלה וקצפת❤️_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים
להקציף 4 חלבונים ולהוסיף 1/2 כוס סוכר להוריד מההקצפה ולהוסיף כפית תמצית וניל 4 חלמונים 1/2 כוס שמן 1 כוס קמח 1 אבקת אפיה. להפריש 3/4 כוס ולערבב עם כפית קקאו להכניס לשקית זילוף ולצייר מעל נייר אפיה משומן מעט. ציירו איך שאתם רוצים… להכניס לתנור על 180 מעלות ל3 דקות להוציא מהתנור ולשפוך מעל […]
עוגיות רכות נמסות בפה … פלורנטין_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים
המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 מצרכים לעוגייה: 125 גרם חמאה 50 גרם אבקת סוכר חצי כפית מחית וניל שמינית כפית מלח 150 גרם קמח 20 גרם חלבונים 25 גרם קקאו למילוי: 100 גרם סוכר חום 100 גרם חמאה 100 גרם שקדים 100 גרם גלוקוזה אופן הכנת בצק: מיקסר עם […]
עוגיות בצק פריך_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים
המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 בסיס הבצק: 200 גרם מחמאה או חמאה קרה חתוכה לקוביות כוס שתייה חמה ח.פ אבקת סוכר חצי כפית מלח 2 חלמונים L מעט ווניל 2.5 כוסות קמח 2כפות קורנפלור – בעוגיות שוקולד נחליף בקקאו. לבסיס הזה ניתן לחלק ל 3 טעמים קקאו, ווניל, פיסטוק […]
נשיקות מרנג בצבע שמש 🌞_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים
המידה בכוס חד פעמי קר מרכיבים: 1 כוס חלבונים 2 כוסות סוכר להקציף היטב ולהוסיף בהדרגה את הסוכר לזלף נשיקות על גבי נייר אפיה ולאפות בחום 85 מעלות . פס עליון ותחתון שעה וחצי עד שעתיים אם רוצים להוסיף מעט צבע לוקחים מכחול טובלים בצבע ג'ל צהוב או כל צבע שתבחרו . ויוצרים 3 או […]
פשטידת גבינות ופסטה/אטריות_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים
(מומלץ אטריות, לא היה לי😐). לבשל אטריות לפי הוראות היצרן לסנן להעביר לקערה להוסיף יוגורט טבעי. גבינה לבנה. שמנת חמוצה. כוס וחצי פתיתי גבינת מוצרלה 2 ביצים כפית מלח כפית פלפל שחור לערבב היטב לצקת לתבנית ולאפות 40 דקות חום 180
עוגות גאורגיות(צ'יחווי) משודרגות_מתכון של תכלת אזולאי על ידי רוחמה כהן – מאסטר מתכונים
חומרים: 7 ביצים מופרדות 1 1/2 כוסות סוכר 3 כוסות קמח רגיל 2 א.אפייה 2 ס.וניל 3/4 כוס שמן 3/4 כוס מיץ תפוזים 1/4 כוס מיץ לימון + גרידת לימון 2 כפות אינסטנט פודינג וניל להרטבת העוגה: 1כוס מים חמים 2 כפות ריבת תות קרם וניל: 2 שמנת מתוקה 1/4 כוס חלב 1 אינסטנט וניל […]
עוגת וניל ומייפל_מתכון של תכלת אזולאי על ידי רוחמה כהן – מאסטר מתכונים
חומרים: 1 1/2 כוסות סוכר(ח"פ קר) 1 גביע שמנת חמוצה 4 ביצים קורט מלח 3/4 כוס שמן 2 כפיות תמצית וניל 2 כוסות קמח תופח 1 כוס קוקוס לקישוט: סירופ מייפל ואגוזים אופן ההכנה: 1 בקערה נערבב שמנת, וניל,שמן,ביצים,מלח,סוכר לבלילה חלקה 2 להוסיף בהדרגה את הקמח והקוקוס ולערבב להטמעת כל החומרים 3 לשמן תבנית חד […]
לחם פרנה סולת._מתכון של תכלת אזולאי על ידי רוחמה כהן – מאסטר מתכונים
מצרכים: 2.5 כוסות מים פושרים כף סוכר כף שמרים יבשים 2 כוסות סולת כף מלח 2.5 כוסות קמח כף קורנפלור רבע כוס שמן. 1. בקערה קטנה לערבב , שמרים כוס מים כף סוכר ולכסות ל 15 דקות. 2. בקערת המיקסר נכניס 2 כוסות סולת, מלח, את הקערית עם השמרים שהכנו ועוד כוס וחצי מים […]
קלבת' אל לוז , בסבוסה , עוגת סולת_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים
המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487
סהרוני אגוזי לוז_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים
המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 לבצק: 4 כוסות קמח מנופה שקית אבקת אפיה שקית סוכר וניל חצי כוס אבקת סוכר 150 גרם מחמאה גרידת לימון חצי כפית מלח 1/4 כוס שמן. ללוש הכל לבצק אחיד. למלית: 4 כוסות אגוזי לוז קלויים טחון דק. חצי כוס דבש חצי כפית קינמון […]
פקעות שוקולד ואגוזי פקאן מסוכר/מקורמל_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים
המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 בערך 40 עוגיות כוס מידה שתיה חמה ח.פ תמיד גירסה פרווה/ חלבי כוס אגוזי פקאן מקורמל לטחון טוב לאבקה. כף תמצית טופי קרמל או תמצית שוקולד איכותי כף קקאו מר איכותי 350 גרם שוקולד מריר 50 גרם מחמאה או חמאה 3 כפות מים או […]
מתכון כתוב וסרטון המחשה להכנת ריבת דלעת ערמונים_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים
המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487
פאדג' שוקולד_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים
המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487
צ'ורוס סולת_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים
המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 כוס וחצי סולת חצי כוס קמח 2 כפות סוכר שקית סוכר וניל כפית שמרים כוס מים חמימים מיץ מחצי תפוז קורט מלח קורט סודה לשתיה אופן ההכנה: מערבבים יחד את כל המצרכים ומכסים. נותנים לבלילה מנוחה של שעתיים שלוש ואפילו למחרת עוד יותר טוב. […]
פשטידת מח עגל עטוף בחצילים_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים
המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 מחמאר :))) מכינים מח לפי המתכון: מקלפים 4 חצילים וחותכים פרוסות דקות לאורך. ממליחים מניחים במסננת. מקרמלים 6 בצלים פרוס דק דק עם כף סוכר חום על אש קטנה עם מכסה בלי שמן. שוטפים את החצילים ומטגנים עם ממש מעט שמן להשחמה לריכוך בלבד. […]
ריבת קליפות תפוז במילוי אגוזי מלך שקדים_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים
המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 חותכים את התפוזים לשמיניות. מניחים בסיר ומבשלים פעמיים שלוש לריכוך ולהסיר את המרירות. מסננים. שוקלים. קילו פרי מוסיפים 700 גרם סוכר 2 כפות מיץ לימון – 2 גרגרים מסטיקה כתושה. על מחבת מחממים כוס אגוזי מלך , כוס שקד טיבעי תנו להם מעט חריכה, […]
מרציפן למילוי_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים
המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 מרציפן מכינים אך ורק עם שקד טבעי כל דבר אחר זה לא מרציפן זה ת'ח'רוודת. חצי קילו שקד לחלוט עם מים רתוחים 10 דקות לכסות עם נייר אלומיניום. לאחר 10 דקות לסנן להעביר את השקדים אל מגבת רצוי מאוד מגבת כהה ולהתחיל לשפשף כך […]
עוגיות בוטנים ושוקולד_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים
ממיסים במיקרוגל בפולסים 200 גרם שוקולד מריר/חלב מוסיפים בערך כוס וחצי בוטנים קלויים קצוצים בסכין אפילו מלוחים בלי קליפה. מערבבים היטב בעזרת כפית שמים מעט מתערובת בתוך עטרות נייר קטנות מקשטים בפסי שוקולד לבן מומס מפזרים מעל שברי בוטנים מכניסים לקרור חצי שעה באהבה אסתי ♥️
אסאדו עסיסי בתנור_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים
מצרכים : 2 קילוגרם בשר אסאדו ירקות : 2 בטטות חתוכות עם קליפה 1 גזר מקולף חתוך 7 בצלים קטנים שלמים מקולפים 6 שיני שום שלמים מקולפים שמן זית תבלינים : פלפל שחור גרוס מלח עבה סילאן כורכום פפריקה אופן ההכנה : שוטפים היטב את נתח האסאדו ומנגבים אותו בנייר סופג בסיר עם תחתית […]
עוגת בולו מקושטת_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים
כוס סולת כוס וחצי קמח כוס אגוזים כוס צימוקים(לא חייב). כפית תמצית וניל כוס סוכר כוס מיץ תפוזים טבעי 3 ביצים. 2 שקיות אבקת אפיה. לערבב הכל לצקת לתבנית עגולה לא קפיצית מספר 20. לאפות בחום 170 50 דקות הכל כוס חד פעמי. לקשט אני קשטתי בגלידן עם 2 כפות אינסטנט ו2 כפות אבקת […]
השימוש ב 3 תבלינים הכי יקרים בעולם >>> מסטיקה , מחלב , זעפרן_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים
המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 מסבירה על השימוש ב3 תבלינים הכי יקרים בעולם!!! מסטיקה מחלב זעפרן תשמרו את הפוסט הזה מסטיקה קונים רק גרגירים זהב!! לא הגרגרים הלבנים, זה זיוף יקר. כותשים אותם במכתש עם כפית סוכר על מנת לא להרוס את הארומה הטעם והאפקט של המסטיקה. 10 גרם […]
מקרוד אפוי ברמה אחרת 🔥_מתכון של שף אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
500 גרם סולת 180 גרם קמח מעט מלח חצי כפית אבקת אפיה 2 כפות סוכר 200 גרם נטורינה כוס וחצי מים מיי ורדים לפי טעמכם מלית: 400 גרם תמרים מגולענים ( אני טוחן לבד את התמרים) רבע כוס שמן כפית קינמון חצי כפית ציפורן טחון סירופ : 3 כוסות סוכר 2 כוסו מים פרוסת […]
בקלאווה טורקית אמיתית_מתכון של שף אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
אני מעלה לכם סרטון של איך עושים בקלאווה טורקית אמיתית..אני יודע שזה הרבה עבודה אבל !!!זה משתלם שבסוף אתם נהנים מבקלאווה איכותית ברמה גבוהה מאוד. הכי מתאים לחג 🙏🙏חג שמח 🌹🌹🌹 אני מצרף מתכון של הבצק : 800 גרם קמח כוס חלב כוס מים רבע כוס שמן 1 ביצה כפית מלח 2 כפות חומץ […]
פיתה מלבנית ! _מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
מי אמר שפיתה צריכה להיות עגולה?? חחחח 😂😂😂 מתכון : 500 גרם קמח (מומלץ קמח נפלאות ) כף שמרים 2 כפות סוכר חצי כף מלח 3 כפות שמן 1.5 כוסות מים פושרים . אופן הכנה : בקערה שמים שמרים סוכר וכף קמח ומים מערבבים מכסים ומחכים רבע שעה . מוסיפים את הקמח והמלח והשמן ולשים […]
מרנג קוקוס אפוי 🌸🌸🌸הכי טעים_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
6 חלבונים 11/2כוסות סוכר קורט מלח 3 כוסות קוקוס אופן הכנה: על ביין מארי שמים חלבונים וסוכר עד שלא נשארים גרגירי סוכר בכלל.מוסיפים את המלח מעבירים למיקסר מתחילים להקציף 8 דקות. מקפלים את הקוקוס בהדרגה עד לקבלת מסה אחידה מזלפים למנג'טים. מכניסים לתנור 130 מעלות לא טורבו 20 דקות בהצלחה 🌹🌹 🌸🌸🌸🌸 להצטרפות לקבוצה […]
שבקייה + פרחי דבלות_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
50 גרם חמאה רכה 1 חלמון ביצה כפית אבקת אפייה קורט מלח 1 סוכר וניל 280 גרם קמח שליש כוס מים כף חומץ אופן הכנה: טורפים את הביצה עם החלמון. מוסיפים מחצית מכמות מים אבקת אפייה וסוכר וניל וחומץ. מוסיפים בהדרגה קמח ומים עד קבלת בצק רך ונעים. עוטפים בניילון ל45 דקות. וההמשך בסרטון 🙏🙏 […]
לחמניות המבורגר_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים
המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 לאפות לצנן להקפיא יוצאות טרי טרי בכל יום לבצק ק״ג קמח כף סוכר כף מלח קוביית שמרים טריים 25 גרם חצי ליטר מים פושרים 2 כפות דבש חצי כוס שמן 2 חלמונים ללוש את כל החומרים ביחד למעט המלח והדבש. את המלח והדבש נוסיף […]
רגליים של פרה עם חומוס (במרוקאית : קרעה מעה לח'מס ) _מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים
המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 רגל של פרה לדאוג ולבקש שתהיה שרופה ונקייה. ממליצה על בישול בסיר לחץ מהיר ושומר על מרקמים וטעמים. בתחתית הסיר מסדרים: 5 חתיכות יפות וסקסיוץ סל רגל 4 בצלים אדומים קצוצים דק. צרור של פטרוזיליה וקוסברה ראש של שום לכתוש דק 3 כוסות חומוס […]
לשון בקר_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים
המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 שולקים את הלשון עם 4 גבעולי כרפס קצוץ כולל העלים 2 בצל חתוך לרבעים, 2 עלה דפנה מעט פלפל אנגלי חצי כפית מלח עבה כף חומץ חצי כפית כורכום. מבשלים למשך שעתיים על אש נמוכה. מכבים, מצננים מנקים את הלשון מהנימים והשיכבה העליונה. ממתינים […]
דווארה / כרשה מעדן מהמטבח המרוקאי_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים
המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 ק"ג בטן של פרה נקייה נתח ריאות של פרה קילו 6 בצלים עלה דפנה ¼ כפית כורכום מעט פלפל אנגלי חצי כוס מיץ לימון 2 כפות חומץ לשטוף את כל החלקים, להשרות במים ברז עם מיץ לימון וחומץ- להשרות חצי שעה. לשטוף ולבשל את […]
לחם /בריוש חלב_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים
המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 1 קג קמח מנופה 3 כפות שטוחות של שמרים יבשים 6 ביצים 1 כוס חלב קר 1/4 כוס חלב נוספת להמשך חצי כוס סוכר כפית מלח 200 גרם חמאה רכה חתוכה לקוביות קטנות אופן ההכנה: את השמרים וסוכר לערבב עם החלב לתת להם רבע […]
עוגיות שקדים עם סולת.. טעימות בטירוף_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים
המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 2 כוסות סולת 2 כוסות שקד טיבעי טחון חצי כוס שמן כוס סוכר כף ריבת משמש ללוש הכל ביחד להוסיף 3-4 ביצים לארג'. אם אחריי הביצה השלישית החומר גלם יבש להוסיף את הביצה הרביעית. לתת למסה לנוח במקרר לילה שלם למחרת לחמם תנור ל […]
סהרוני בוטנים (גם כשר לפסח)_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים
המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 כוס מידה אוניברסלית להכין מרנג כוס חלבונים קורט מלח 2 כוסות סוכר להקציף לקצף מאוד יציב לקלות 5 כוסות בוטנים לקצוץ אותם גס לערבב ביחד עם המרנג להוסיף חצי כוס קוקוס לתת למסה לנוח שעתיים בקירור להוציא ליצור ממנה סהרונים קטנים לטבול אותם שוב […]
מתכון כתוב + סרטון להכנת דפי סיגר _מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים
המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 2 כוסות קמח 2 כפות סולת קורט מלח 2 כוסות מים לערבב הכל במוט בלנדר שלא יהיו גושים. לכסות להכניס למקרר 10 דק. ס ירופ: 2 כוסות סוכר כוס מים לבשל 15 דק על אש קטנה. מילוי חצי קילו שקד טיבעי עם הקליפה חצי […]
מחית פיסטוק_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים
המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 100 גרם פיסטוק 10 יחידות שקד מולבן כף דבש להכניס אותם למכונת טחינה 1,2,3 לטחון פעם ראשונה לבד פעם שניה עם הדבש לאפסן בקירור לשדרג עם תמצית פיסטוק איכותית 2 טיפות! לא יותר אפשר לוותר על השקד
מתכון כתוב + סרטון להכנת מרציפן,מחנשה,קדאיף … רק עם שקד חלוט נקי ויבש._מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים
המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 טחינה ראשונה טוחנים שקד לבד. מודדים 3 כוסות שקד טחון מוסיפים כוס וחצי סוכר גרידת לימון תמצית ווניל מכינים רבע כוס מיץ לימון עם רבע כוס מים וטוחנים פעמיים שלוש עד שמתקבל עיסה לפי הצורך מוסיפים את המיץ כל פעם כפית שתיים וללוש את […]