Share with:


צמחוני

אופן הכנה

מצרכים הדרושים
1 בצל מגורד
2 עגבניות מגורדות
1 קישוא מגורד
1 תפו"א מגורד
2 ביצים
2 פרוסות לחם רטובות סחוטות ומגורדות
2 כפות שום כתוש
חופן פטרוזיליה קצוצה
1 כף גריל עוף
1 כף פפריקה מתוקה
1/2 כף אגוז מוסקט
1/2 כף פלפל שחור
8 כפות פירורי לחם

אופן ההכנה
1) מערבבים את כל החומרים לעיסה

2) חותכים תפו"א לפרוסות לאחר מכן חותכים לעורך כמו בתמונה וממלאים
את כולם ואם נשאר קצת , עושים כדורים

3) מצפים בקמח , טובלים בביצה ומטגנים בשמן חצי הגובה מצד לצד עד להזהבה

הכנת הרוטב לבישול
1)מטגנים 1 בצל קצוץ עם 1/2 גמבה עד להזהבה ,מכניסים קופסה קטנה של רסק עגבניות 1כף גריל עוף, 1 כף פפריקה מתוקה
פלפל שחור מערבבים ומוסיפים 1/2 כוס מים , מניחים את המפרום בסיר ושופכים מים עד חצי הגובה, מבשלים עד שאפשר להכניס קסם
ומגישים

מפרום צמחוני
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

519 מתכונים