Share with:


פרווה

אופן הכנה

לרכיבים
1.1/2 כוסות קמח תפודים
5 ביצים
1.1/2 כוסות סוכר
1/2 כוס שמן
100 גרם קוקוס
100 גרם שוקולד מריר קצוץ
100 גרם אגוזי מלך קלויים קצוצים דק
1 סוכר ווניל
כפית תמצית ווניל איכותית
גרד לימון
1 אבקת אפיה

להרטבת העוגה
1/2 כוס ליקר דובדבנים מהול ב-1/2 כוס מים

קרם על העוגה
1 שמנת צמחית
2 כפות אינסטנט שוקולד
1/2 כוס חלב שקדים/ אחר
גרד לימון מוסיף המון

לקישוט
200 גרם אגוזי מלך קלויים קצוצים גס

איך עושים
בקערה מערבבים יחד חלמונים. סוכר וניל תמצית ווניל תמצית שקדים. שמן. בקערה ניפרדת מערבבים את היבשים קוקוס. שוקולד קמח אגוזים גרד לימון. ואפיה. ומערבבים את שתי התערובות יחד… במיקסר מקציפים את החלבונים עם הסוכר בשלוש פעמים . .ומעבירים לתערובת בעטיפה עדינה. מעבירים לתבנית משומנת מרופדת 26

מעבירים לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות אפיה כ-45-50 דקות כל אחת והתנור שלה כשהעוגה הצטננה יוצקים מעליה את הליקר והמים המוכנים על העוגה.בפיזור אחיד

לקרם
מקציפים שמנת צימחית ומוסיפים אינסטנט שוקולד והחלב לקציפה טובה ולקשט.
ומעל העגה לפזר אגוזים קלויים קצוצים / אגוזי לוז

עוגה מעוצבת בבצק שוקולד מבושמת
ג'וליאנה חכמון רומניספר המתכונים של
מתכון של

ג'וליאנה חכמון רומני

82 מתכונים