Share with:


חלבי

אופן הכנה

מתכון:כוס אוניברסלית

חומרים לטורט:
5 ביצים XL
1 כוס סוכר
3 כפות שמן
וניל
2 כפות מיץ לימון
גרידת לימון
1.5 כוסות קמח תופח

חומרים לקרם מילוי:
קצפת
1 כוסות חלב
2 כפות אבקת סוכר
1 אינסטנט פודינג שוקולד לבן /וניל
***להקציף ולהוסיף את החומרים ולשמור במקרר.

חומרים לציפוי חיצוני:
1 קצפת רצוי פרווה
2 כפות אבקת סוכר
2 כפות חלב
צבע מאכל לפי בחירה.

להרטבת העוגה:
1 כוס גדולה מים
1 כפית סוכר
מעט רום

הכנת הטורט:
להקציף את החלבונים עם הסוכר עד לקבלת קצף יציב…להוסיף את החלמונים ושאר החומרים לפי סדר כתיבתם….עם הוספת הקמח להאט מהירות לערבב עד הבלעת הקמח .(לא יותר)
לשמן תבנית 26 , לצקת את הבלילה ..להמיח בתנור במדף אחרון למטה
.ולאפות בחום רגיל , 160 כ-45 דקות או עד להזהבה.
לאחר קירור

  1. לפרוס את העוגה לשלוש תחתיות .
    2 . להחזיר את החלק עם התחתית לתבנית.
  2. להרטיב מעט את התחתית …למרוח קונפיטורה תות
    4 . למרוח חצי מהקרם…לחזור על הפעולה גם לגבי שני החלקים
    ***(למרוח ריבה רק על תחתית ראשונה)
    לצפות ולקשט כטוב בעינכים.
    בהצלחה !!🎂🎂🎂

עוגה חגיגית ליום הולדת🎂🎂🎂_מתכון של תהילה גיל – מאסטר מתכונים
תהילה גילספר המתכונים של
מתכון של

תהילה גיל

220 מתכונים