Share with:


חלבי

אופן הכנה

יאמי

לרכיבים

2 כוסות קמח מנופה

1.1/2 אבקת אפיה

1/2 כפית סודה לשתיה

2 כוסות חלב / חלב שקדים/ מיץ תפוזים

3 כפות אבקת קקאו מנופה

כפית ליקר שוקולד

כוס שמן חמניות/ אחר

3/4 כוס סוכר

1 אבקת סוכר

תמצית ווניל

3 ביצים גדולות

לציפוי

4 כפות נוטלה

25 גרם חמאה

200 גרם שוקולד חלב

איך עושים

מחממים תנור ל180 מעלות

מעבירים לקערה קמח. סוכר. קקאו. א. סודה. אפיה. ומערבבים

בקערה ניפרדת טורפים ביצים. שמן. חלב שקדים. ליקר שוקולד. אבקת סוכר. תמצית ווניל. ומאחדים את שתי הקערות לתערובת חלקה. לא יתר על המידה. ומעבירים את התערובת לתבנית משומנת היטב. עגולה 24. מעבירים לתנור שחומם. ל180 מעלות ברגע שהעוגה נכנסת לתנור להנמיך ל175 מעלות אפיה רגילה לא טורבו. אפיה כ-40 דקות

כל אחת והתנור שלה שיטת קיסם

להכנת הציפוי

ממסים בבן מארי שוקולד. נוטלה יחד מוסיפים חמאה ומערבבים היטב. ויוצקים על העוגה.

עוגת שוקולד.. עוגה מעוצבת לחגיגות
ג'וליאנה חכמון רומניספר המתכונים של
מתכון של

ג'וליאנה חכמון רומני

82 מתכונים