Share with:


חלבי

אופן הכנה

לבצק :
125 גרם חמאה או מרגרינה
1 שקית סוכר וניל
2 ביצים
100 גרם שקדים טחונים
50 גרם קמח
75 גרם קורנפלור

לקרם :
250 גרם חמאה רכה
2 כפיות קרם טרטר
1 שקית סוכר וניל
1 ביצה
חצי כוס מים
2 כוסיות רום (או שרי או קוניאק )
50 גרם פתיתי שקדים
2 כפות ריבה אדומה
סוכריות כסף
"פולי קפה " משוקולד
בכל פרוסה כ-450 קלוריות.

לבחוש את השומן עד שיהיה קצפי ולהוסיף סוכר , סוכר וניל וביצים . להוסיף בזהירות קמח , קורנפלור ושקדים .
לצקת לתבנית דמות לב משומנת ומקומחת .
לאפות בטמפרטורה של 175 מעלות ל50-60 דקות . להפוך על צלחת הגשה .
למילוי : לבחוש מרגרינה , טרטר וסוכר וניל .
לטרוף ביצה , רום ומעט יותר מחצי כוס מים . להוסיף לשומן ולבחוש עד שהקרם יהיה חלק .
למרוח את הקרם על העוגה ולחלק הקטן של הקרם להוסיף ריבה . בקרם הרוד לקשט ובשוליים לפזר שקדים .
אפשר לקשט בסוכריות ובפולי קפה משוקולד.

עוגת אהבה
דייוויד וחברי הקבוצהספר המתכונים של
מתכון של

דייוויד וחברי הקבוצה

187 מתכונים