Share with:


חלבי

אופן הכנה

 

או כמעט , את העוגה הזו ראיתי בתמונות הכניסה ברולדין, וכל הזמן אמרתי לעצמי אני חייבת להכין אותה, איתגרתי את עצמי (החסרתי ממנה רק את הנשיקות הורודות למעלה)

לבסיס העוגה:
5 ביצים
כוס וחצי קמח (או 2 כוסות קורנפלור).
כוס סוכר
שקית אבקת אפיה.
3/4 כוס שמן.
אפיה בסיר ג'חנון בינוני מרופד ומשומן בנייר אפיה.

לציפוי
200 גרם שוקולד לבן
שקית פירות יער(אמור להיות פטל במקור).
חצי כוס שמנת מתוקה.
להפריד ביצים להקציף את החלבונים והסוכר להוסיף בהדרגה חלמונים, ואת היבשים ולבסוף את השמן לצקת לסיר ולאפות בחום 175 מעלות 40 דקות.
לבשל עם כוס סוכר את הכוס פירות היער וכוס מים למעוך במסננת את פירות היער ולהמשיך לבשל את המיץ עם המים שמנת מתוקה וקוביות שוקולד לבן עד שמסמיך.
לקרר את העוגה לצקת את הרוטב ואז לקשט בפירות יער😋

עוגה חגיגית פירות יער_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים
צופית בן יוסףספר המתכונים של
מתכון של

צופית בן יוסף

173 מתכונים