Share with:


חלבי

אופן הכנה

מצרכים הדרושים לתחתית
120 גרם חמאה רכה
200 גרם קמח = 2 כוסות
1/2כוס אבקת סוכר
1 ביצה
1 כפית אבקת אפיה

אופן ההכנה התחתית
1)שמים את החמאה הרכה בקערה וללא מיקסר עם כף מערבבים ,מוסיפים את הסוכר ביצה ,אבקת אפייה והקמח בהדרגה עד לקבלת בצק רך וחלק

2)מקמחים את הבצק על נייר אפייה ומרדדים לעובי 1 ס"מ לרינג מרובע 24/24ס"מ
אופים את התחתית בתנור שחומם מראש ל170 מעלות
כ15דק עד להזהבה

מצרכים הדרושים למלית
500 גרם גבינה 9%=
2 קופסאות של 250 גרם
1 גבינה נפוליון
1 חפיסת גבינה טוב טעם 200 גרם
1 שמנת חמוצה של יטבתה
1 פודינג וניל
1 שקית ג'לטין+ 1/2 כוס חלב של יטבתה
3/4כוס אבקת סוכר

אופן ההכנה למלית
1) שופכים את החלב והג'לטין ,מערבבים עד שאין גושים ושמים בצד ל 20 דק ?

2) שמים את כל הגבינות בקערה עם האבקת סוכר ומערבבים עד להתאחדות

3) בקערה נפרדת מקציפים את השמנות עם הפודינג עד לקבלת קצפת יציבה,

4) מקפלים את הקצפת לתוך הגבינות בעדינות
שמים שקף בדפנות הרינג ושופכים את התערובת , מכניסים את העוגה למקפיא
לשעה

מצרכים הדרושים לציפוי
1 קופסת מחית אוכמניות
1 שמנת מתוקה
1 פודינג וניל
1/2 כוס חלב

5)שופכים את המחית אוכמניות ומיישרים

מקציפים את השמנת מתוקה + 1 פודינג + 1/2 כוס חלב עד ליציבות , מכניסים לשקית זילוף ומזלפים

Jacqueline fadelon

עוגת גבינה אוכמניות קרה
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

519 מתכונים