Share with:


בשרי

אופן הכנה

רולדה בשר מספר חמש
לשפוך כמה פעמים מים חמים על הבשר לסנן
לקחת סיר לשים את הרולדה עם
פלפל אנגלי
עלי דפנה
כמה עלי סלרי
מעט כורכום
להרתיח עד לריכוך הבשר לקרר לשים במקרר לכמה שעות
לחתוך את הרולדה לפרוסות לשים בצד לא לשפוך את הציר של הבשר

לקחת סיר רחב לטגן
שני בצלים טוב טוב
להוסיף גמבה אדומה
כמה עלי סלרי
להקפיץ טוב
לתבל
כורכום
פלפל
פפריקה
מרק פרווה
לסדר את פרוסות הבשר
להוסיף את ציר הבשר
להמשיך לבשל עוד חצי שעה ואז לפזר את השעועית

לנענע את הסיר לבשל על אש קטנה
לעטר כוזברה
לבדוק טעמים

תבשיל צלי בשר עם שעועית ירוקה_עופרה מרציאנו
עופרה מרציאנוספר המתכונים של
מתכון של

עופרה מרציאנו

112 מתכונים