Share with:


בשרי

אופן הכנה

לצלות כבד 500 גרם, לקרר ולטחון

לערבב את הכבד עם 500 גרם בשר טחון

להוסיף
בצל קצוץ 1,
ביצה,
2 כפות פירורי לחם,
חצי צרור כוסברה,
כף פפריקה,
מלח,
פלפל,
כמון לפי טעמכם
שמן זית רבע כוס לעבד טוב טוב

בסיר לטגן 2 בצלים קצוצים להשחמה מלאה, להוסיף 2 גבעולי סלרי קצוצים ,להמשיך לטגן קלות
לאחר מכן להוסיף 6 עגבניות אדומות רכות חתוכות לקוביות עם כפית סוכר ומעט מלח, לגלגל את הקציצות עם מעט שמן זית ולהניח בסיר.

מעל לשפוך חצי שקית של חומוס של סנפורסט או קופסא אחת של שימורים.

בקערה עם 2 כוסות מים רותחים לערבב את התבלינים: אבקת מרק בצל כף, מלח כמון פלפל שחור ופפריקה לפי הטעם שלכם, לערבב טוב לשפוך עם כף על הקציצות ולפזר מעל כוסברה קצוצה.בהצלחה

קציצות בשר וכבד עם גרגירי חומוס
חופית אלמקייסספר המתכונים של
מתכון של

חופית אלמקייס

122 מתכונים