Share with:


חלבי

אופן הכנה

חומרים:
200 גרם חמאה רכה
250 גרם גבינה לבנה 9% או טוב-טעם
3 חלמונים
4 כפות חלב
כפית מלח
חצי ק"ג קמח
1 שקית אבקת אפיה

מילית:
חבילה עלי מנגולד מאודים במים רותחים, סחוטים וקצוצים
בצל קצוץ ומטוגן
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
חציל קלוי בתנור מקולף, קצוץ ומסונן
חבילה גבינה טוב-טעם מפוררת
גבינה מלוחה בטעם מעודן 150 גרם
גבינה צהובה מגורדת בערך 150 גרם
לציפוי :
ו ביצה
גבינה מגורדת
זיתים שחורים
אופן ההכנה:
מערבבים את כל חומרי הבצק ביחד כ-2 דקות, (אם יצא דליל מידי אפשר להוסיף קמח ואם יצא קשה מידי אפשר להוסיף חלב) לעטוף בניילון נצמד ולהכניס למקרר לפחות כ-שעתיים עדיף כל הלילה.
להכין את המילית:
לערבב את כל החומרים של המילית כולל הגבינות,
להכניס למקרר לחצי שעה לפחות,
לחלק את הבצק ל-4 חלקים, לרדד כל חלק להכניס את המילוי לגלגל לרולדה, להקפיא מעט את הרולדה ולחתוך לפרוסות לפי הגודל הרצוי,
להכניס זיתים שחורים מסביב לפתחים של המאפה, למרוח בביצה ולפזר גבינה צהובה מעל. לאפות בחום 180 מעלות.
הדף שלי-https://www.facebook.com/anet.jewellry?
הקבוצה שלי-
https://www.facebook.com/groups/124894024196974/?fref=ts

שבלולי גבינה ועלי מנגולד
אנט זנוספר המתכונים של
מתכון של

אנט זנו

43 מתכונים