Share with:


חלבי

אופן הכנה

לחתוך בצק עלים מרודד לריבועים להניח בתבנית אפייה עם נייר אפייה,לפזר אבקת סוכר
ולאפות ב-190 מעלות עד להזהבה(אפשר בטורבו)

להוציא לקרר מעט ובעזרת סכין לחצות כל ריבוע-כך שנוצרים שני ריבועים מכל אחד –
אחד יהיה התחתית ואחד החלק העליון.להחזיר לתבנית כאשר הצד שלא אפוי מספיק יהיה כלפי מעלה לעוד בערך כ-10 דקות רק להזהבה-זהירות לא לשרוף.

למילוי הקרם:
2 מיכלי שמנת מתוקה
11/2 כוס חלב
11/2 אינסטנט פודינג וניל/צרפתי
כף תמצית וניל
2 סוכר וניל

להקציף לקצף יציב למלות את הריבועים ועל החלק העליון-המכסה לפזר אבקת סוכר
בנוסף-המסתי שוקולד מריר וזילפתי מעל

לשמור בקירור.

ריבועי קרמשניט
חופית אלמקייסספר המתכונים של
מתכון של

חופית אלמקייס

122 מתכונים