Share with:


חלבי

אופן הכנה

6 חלמונים
100 גרם חמאה
3 כפות סוכר
כף קקאו
חצי כפית קנמון
מעט מוסקט
300 גרם פירורי ביסקוויט או פירורי לחם
כ-חצי כוס מיץ דובדבנים או יין לבן
כוסית אחת של ליקר דובדבנים
6 חלבונים
3 כפות סוכר
1 ק"ג דובדבנים או תות שדה
בכל פרוסה כ-290 קלוריות .

להקציף חלמונים ,חמאה , סוכר , קקאו , קנמוןן ומוסקט . להרטוב את פירורי הביסקוויט במיץ דובדבנים או יין . להכין קצף מן החלבונים ולהוסיף את הסוכר . להוסיף את הפירורים לתערובת החלמונים ולערבב עם הדובדבנים .
להוסיף בזהירות את הקצף . לשמן תבנית , לפזר בה פירורי לחם ולצקת לתוכה את התערובת . לאפות 10 דקות בטמפרטורה ל 200 מעלות ו50 דקות בטמפרטורה של 180 מעלות .
להגיש את העוגה בעודה חמה..

עוגת דובדבנים חמה
דייוויד וחברי הקבוצהספר המתכונים של
מתכון של

דייוויד וחברי הקבוצה

187 מתכונים