Share with:


חלבי

אופן הכנה

מצרכים הדרושים
6 ביצים מופרדות
2 וחצי כוסות קמח
1 כוס סוכר
1/2 כוס שמן
1 אבקת אפיה
גרידת מלימון 1
גרידת מתפוז 1
מיץ מחצי לימון
מיץ מתפוז 1

מצרכים לגנאש
1 שמנת מתוקה
250 גרם שוקולד מריר

אופן ההכנה
1) מקציפים את החלבונים עם כוס סוכר עד ליציבות

2) בקערה נפרדת מערבבים את החלמונים עם השמן והמיצים, מכניסים אותם לחלבונים בתנועת קיפול

3) ללא מיקסר מכניסים את הקמח יחד עם אבקת אפייה בהדרגה עד שאין גושים

4)שופכים את הבלילה לתבנית משומנת לקוטר 24 ס"מ
אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות
כל 35 דק מקררים את העוגה לגמרי
חותכים אותה ל 3 עם מסור לעוגות או סכין חדה

5)הכנת הגנאש
שמים על הגז את השמנת המתוקה עד סף רתיחה , מכניסים את השוקולד ממתינים דק
מערבבים עד לקבל גנאש חלק ומבריק

6) מורחים על חלק אחת ומכסים ושוב מורחים ומכסים ולבסוף שופכים את שאר הגנאש , מזלפים קצת ריבת חלב ומפזרים קוקוס בצדדים

עוגת תפוזים במילוי וציפוי גנאש שוקולד מריר
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

519 מתכונים