Share with:


כשר לפסח פרווה

אופן הכנה

אילנה טל …תודה ❤

5 ביצים
חצי כוס סוכר
1/4 כוס שמן
1 סוכר וניל
כף קורנפלור
3 כפות קמח תופח כשל"פ
2 כפות קקאו
1 אבקת אפייה
ביצים וסוכר יחד היטב עד שתפוח ובהיר ובסוף את שאר המרכיבים
לשפוך לתוך תבנית התנור עם נייר אפיה משומן מעט.ולאפות על 180 מעלות כ12 דקות.
להוציא ולגלגל על מגבת ולהשאיר עד לצינון ..למלא בקרם ולגלגל.
1 שמנת מתוקה 1 אינסטנט ,1 כוס חלב להקציף.

רולדה כשרה לפסח מושלמת טעימה וקלת הכנה_מתכון של אילנה טל ע"י ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

1161 מתכונים