Share with:


כשר לפסח פרווה חלבי

אופן הכנה

– מתאים למילוי קצפת או מילוי בשרי
חצי ליטר מים או חלב
200 גרם חמאה או מחמאה או נטורינה טעם קוקוס
2 כפות סוכר

לשים בסיר להעביר על הגז לערבב עד שהמרגרינה נמסה להוריד מהאש

להוסיף
300 גרם קמח מצות דק דק
200 גרם קמח תפוחי אדמה

לערבב להחזיר לגז לערבב עד שהכל מתגבש לגוש אחד
להעביר למקסר עם וו לישה להפעיל לקרר מעט
להוסיף 10-12 ביצים אחת אחת תהליך הזה מאד חשוב
לחמם תנור 200 מעלות במצב טורבו

לזלף את הפחזניות על נייר אפיה לאפות בערך 25-30 דקות תלוי מאד בתנור עד שמתקבל גוון יפה לא לפתוח תנור עד שנאפו

לאחר אפיה אםשר ישר לפתוח תנור אין חשש שהפחזניות יפלו מהנפח.

באהבה ממני אסיה גילעדוב

פחזניות לפסח  – מאסטר מתכונים
אסיה אסתר גילעדובספר המתכונים של
מתכון של

אסיה אסתר גילעדוב

65 מתכונים