Share with:


כשר לפסח חלבי

אופן הכנה

עוד אחת מהעוגות השוות כשרה לפסח🔥מי אוהבת כמוני עוגות שוות וקלות😊אז קבלו עוגה מטריפה ללא שום סוג של קמח,עוגה שאפשר לשדרג .למלא , או רק לפזר אבקת סוכר.כיד הדמיון.
שימו לב למתכון,שימרו ושתפו שעוד יהנו מהמתכוןן❤

לעוגה
שש ביצים בטמפרטורת החדר
כוס סוכר
200 גר חמאה בטמפרטורת החדר
400 גר אגוזים טחונים דק
150 גר שוקולד לעוגה.
שקית סוכר וניל
כפית גדושה אבקת אפיה.

תנור לחמם 180 מעלות.תבנית 26 משומנת.או תבנית 24 לעוגה גבוהה יותר.אני השתמשתי בתבנית 26.(להמיס את השוקולד .בן מארי)ליפני שמתחילים.
בקערה.
את הביצים שלמות. סוכר.וניל סוכר.ואת החמאה,
להקציף היטב חמש שש דקות.להוסיף את האגוזים שוקולד המומס אבקת אפיה .לערבב היטב בתנועת עטיפה בסבלנות לאיחוד החומרים.
ליצוק לתבנית.אפיה 45 דקות.שימו לב לחום התנור שלכן.לתת לעוגה להתקרר קרור מלא.אין בעיה לכסות את העוגה היטב שהיא קרה!.ולצפות או למלא, יום למחרת.
כמו שהסברתי בתחילת הפוסט.אפשר לחצות את העוגה לשתיים ולמלא בפודינג וניל אינסטנט אריזה של אוסם.או רק אבקת סוכר מעל..באהבה ❤חג שמח😊