Share with:


חלבי

אופן הכנה

מצרכים הדרושים
200 גרם חמאה רכה
130 גרם סוכר
4 גרם אבקת אפייה=1 כפית
4 ביצים
280 גרם קמח=2 כוסות 1/3 אחד פעמי
1 וחצי כוס קוביות קטנות של פרות יבשים
1/2 כוס דובדבנים בסירופ
50 גרם שקדים מולבנים

אופן ההכנה
1)מקציפים את החמאה עם הסוכר עד לקבלת מרקם קרמי ומוסיפים את הביצים אחד אחד וממשיכים לערבב עד שכל הביצים נעלמים

2)מערבבים את הפרות היבשים בקמח ומוסיפים אותם לתערובת החמאה והבצים ומערבלים ללא מיקסר

3)שופכים את התערובת לתבנית כמו שאומרים אנגליש קייק ואופים בתנור שחומם מראש ל150 מעלות??ל5 דק ?ראשונות ומוצאים את העוגה וחוצים במרכז ומניחים דובדבנים לכל האורך ומפזרים שקדים מולבנים ומחזירים את העוגה לתנור לעוד 55 דק ויש לכם אנגליש קייק אמיתי וטעים

Jacqueline fadelon

אנגליש קייק אמיתי
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

519 מתכונים