Share with:


חלבי

אופן הכנה

מצרכים :
לבצק :
6 ביצים
6 כפות מים חמים
250 גרם סוכר
2 שקיות סוכר וניל
מעט קליפת לימון מגורדת
250 גרם קמח
100 גרם קורנפלור
חצי שקית אבקת אפייה

למילוי :
250 גרם חמאה
125 גרם מרגרינה
2 כפיות קרם טרטר
1 ביצה
1 כוס מים
3 כוסיות ליקר דובדבנים
1 כוס קונפיטורה מישמש
100 גרם פתיתי שקדים
מעט ריבה אדומה
סוכריות צהובות .
בכל פרוסה כ-450 קלוריות .

לטרוף את החלמונים והמים החמים לתערובת קצפית . תוך כדי בחישה 150 גרם סוכר , סוכר וניל וקליפת לימון .
להקציף את החלבונים עם הסוכר הנותר . לנפות קמח , אבקת אפייה וקורנפלור ולערבב הכל יחד .
לחלק את התערובת ולצקת בשתי תבניות שתחתיותיהן משומנות . לאפות בטמפרטורה של 180 מעלות כ-35 דקות .
להפוך את הטורטים ולקרר.
למילוי : לטרוף חמאה , מרגרינה , טרטר , ביצה ומים לתערובת קצפית .
להוסיף 1 כוסית ליקר . לחתוך את הטורטים פעמיים ברוחב . לערבב את הקונפיטורה עם הליקר הנותר ולמרוח בין השכבות .
לפזר שקדים , לסדר השכבות ביחד ולכסות אותן בקרם .
להוסיף לחלק מן הקרם ריבה אדומה ולקשט בקצפת ורודה .
לקשט בסוכריות צהובות . הפרחים שעל הטורט יכולים להיות מלאכותיים.

טורט חתונה
דייוויד וחברי הקבוצהספר המתכונים של
מתכון של

דייוויד וחברי הקבוצה

187 מתכונים