Share with:


מה צריך?

לבלילה:
3 ביצים
4 כוסות חלב
3 כוסות קמח
1/2 כוס סוכר
למלית :
פרוסות גבינה צהובה
בטטות מבושלות וחתוכות לרצועות
לרוטב שמנת:
1 שמנת לבישול
3 כפות שמן זית
כף חמאה
כף שום כתוש
חצי כוס חלב
2 כפות אבקת פטריות
חצי כפית פלפל שחור גרוס
3 כפות אבקת גבינת פרמזן

אופן הכנה

1)מערבבים את כל המצרכים עד לקבלת בלילה לא דלילה ולא סמיכה.

2) שופכים קצת בלילה למחבת טפלון משומנת ואך ורק סיר טפלון לא אחרת להצלחה.

3)מטגנים מצד לצד דקה עד 2 דקות עד להזהבה .

4)מניחים קרם על צלחת שמים במרכז פרוסת גבינה ומעל מניחים את הבטטה

5) מקפלים את שני הצדדים מגלגלים מניחים לתבנית כלשהו

6) בסיר קטן שמים את השמן חמאה ושום ומטגנים כדקה לאחר מכן שופכים את השמנת ואת כל השאר ומבשלים תוך כדי עירבוב עדלקבלת רוטב סמיך מעט

7) שופכים על כל הקרפים ואופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ 30 דקות ואפשר להגיש..

קרפ צרפתי במילוי גבינה צהובה ובטטה עם רוטב שמנת מוקרם בתנור_מתכון זקלין פדלון – מאסטר מתכונים
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

519 מתכונים