Share with:


בשרי

אופן הכנה

לתערובת הקציצות:
חצי ק"ג בשר בקר טחון-ניתן לערבב עם הודו אדום
בצל מגורד בפומפייה
חופן פטרוזליה וכוסברה קצוצים
תפו"א בינוני מגורד דק בפומפייה
1 ביצה
מלח פלפל שחור
חצי כף תבלין ראס אל חנות
חצי כפית בהרט
חצי כף פפריקה מתוקה

לערבב הכל בקערה לעיסה אחידה להכין קציצות בצורת קבב ולטגן חצי בישול-אפשר ללא טיגון
בסיר שטוח לטגן 4 שיני שום חתוכים לרבעים

להוסיף תבלינים:מלח פלפל שחור 2 כפות פפריקה מתוקה,חצי כף פלפל צ'ילי גרוס מתוק/חריף
כף שטוח אבקת מרק,חצי כפית כורכום.להוסיף כוס וחצי מים,להוסיף 5-6 תפו"א חתוכים ועליהם את הקציצות.להביא לרתיחה לשפוך עם כף מהרוטב על הקציצות להנמיך להבה ולבשל עם מכסה סגור
עד שהתפו"א מתרככים,להגיש עם אורז לבן

קציצות עם תפוחי אדמה
חופית אלמקייסספר המתכונים של
מתכון של

חופית אלמקייס

122 מתכונים