Share with:


בשרי

אופן הכנה

חצי קילו בשר
תפוח אדמה
בצל
כוזברה
עלי כרפס
את הירקןת לשים קוצץ ירקות בפולסים
לתבל .,

תבלין קציצות

פלפל

כרכום
פירורי לחם מעט שמן מלח או מרק פרווה לערבב טוב מנוח לתפוס טעמים
לקחת סיר רחב לטגן בצל טוב שני עגבניות חתוכות על ארבע גמבה אדומה עלים של כרפס להקפיץ טב לטבל פפריקה פלפל כרכום מרק פרווה להוסיף מים מבעב לשים את הקציצות אחרי בישול של עשרים דקות לשים את השעועית ירוקה מעליו כוזברה קצוצה לבדוק טעמים לבריאות

קציצות בקר עם שעועית ירוקה
עופרה מרציאנוספר המתכונים של
מתכון של

עופרה מרציאנו

112 מתכונים