Share with:


בשרי

אופן הכנה

 

אפשר גם לאפות את הקעריות בתוך תבנית של מאפינס.

אופן הכנת הקעריות :
1. מחממים שמן עמוק בסיר לא רחב מידי
2 מניחים את העלה בשמן ועליו את המצקת כדי ליצור גומה ואת הצורה.
3. כשהעלה זהוב יפה, מוצאים ומניחים על נייר סופג.
כבד עוף עם פטריות ברוטב טריאקי
מצרכים למנה:
1קילו כבדי עוף עדיף טרי
2 חבילות פטריות
6 שיני שום קצוצות
2 בצלים גדולים חתוכים גס
2 גמבה אדומה חתוכה גס
6 כפות רוטב טריאקי
מלח ופלפל לפי הטעם

אופן הכנת המנה :
1. מטעמי כשרות צולים קודם את הכבדים.
2. במחבת גדולה מטגנים את הבצל עד להזהבה.
3. מספים את הגמבה והשום ואחרי טיגון של 3 דקות מוספים את הכבד והפטריות
4. מוספים את הרוטב ומצמצמים על הגז עוד 5 דקות.
5 הכבד מוכן להגשה.

הרכבת המנה:
מניחים את קערת העלה על צלחת ומוזגים לתוך קערת העלה מעט מהכבד ומגישים

קעריות עלי סיגר עם כבדי עוף בטריאקי_מתכון של שף מיכה כלפה – מאסטר מתכונים
שף מיכה כלפהספר המתכונים של
מתכון של

שף מיכה כלפה

157 מתכונים