לטגן עלה סיגר ולהניח באמצע העלה קופסצ שימורים בזמן הטיגון לצורת קערית
כבדים וטחול;
לצלות כבדים על האש
ולחתוך לחתיכות קטנות ולהניח בצד,
לטגן 4 5 בצלים לרצועות עד להזהבה קלה
להוסיף;
3 כפות רוטב סויה
4 כפות סילאן
4 כפות צ'יחי מתוק
כף אבקת מרק בצל
פלפל צ'ילי גרוס מתוק
רבע כפית פלפל שחור
כפית כורכום
כפית גריל עוף
2 3 כוסות מים
להוסיף את הטחול ולבשל על אש נמוכה עד לצמצום הנוזלים(להשאיר מעט נוזלים בסיר) בזמן ההגשה לחמם ולמלא את הקעריות
מעדן טעים ויפה למנה ראשונה