Share with:


בשרי

אופן הכנה

לטגן עלה סיגר ולהניח באמצע העלה קופסצ שימורים בזמן הטיגון לצורת קערית
כבדים וטחול;
לצלות כבדים על האש
ולחתוך לחתיכות קטנות ולהניח בצד,
לטגן 4 5 בצלים לרצועות עד להזהבה קלה

להוסיף;
3 כפות רוטב סויה
4 כפות סילאן
4 כפות צ'יחי מתוק
כף אבקת מרק בצל
פלפל צ'ילי גרוס מתוק
רבע כפית פלפל שחור
כפית כורכום
כפית גריל עוף
2 3 כוסות מים
להוסיף את הטחול ולבשל על אש נמוכה עד לצמצום הנוזלים(להשאיר מעט נוזלים בסיר) בזמן ההגשה לחמם ולמלא את הקעריות
מעדן טעים ויפה למנה ראשונה

קעריות עלי סיגר ממולאים בכבד וטחול מוקרמים
לאה נטףספר המתכונים של
מתכון של

לאה נטף

92 מתכונים