Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

1 קילו קמח ,
50 גרם שמרים {קובייה}1
מזולה/מחמאה/חמאה{מה שאוהבים}
3/4 כוס שמן{כוס חד פעמית}
כוס סוכר{כוס חד פעמית}
1כף שטוחה מלח.
מים פושרים {בערך 3 כוסות}

אופן ההכנה
מוסיפים את כל החומרים פרט לחמאה…לשים לבצק אחיד ומעט דביק . מכסים ומתפיחים, מרדדים את כל הבצק לעלה גדול ודק {על משטח מקומח קלות} ממיסים חמאה ומורחים אותה על כל העלה, מגלגלים לרולדה ומורחים ,כל חלק וחלק צריך להיות משומן, חותכים אותה לפרוסות עבות ומניחים בסיר משומן בחמאה,
מתפיחים שוב .
אופים בחום 170 עד להשחמה

להצלחת המתכון:מלח תמיד נכנס לבצק אחרון, מגע עם השמרים מונעת התפחה

בהצלחה

קובנה_מתכון של חגית פרג'ון
חגית פרג'וןספר המתכונים של
מתכון של

חגית פרג'ון

60 מתכונים