Share with:


פרווה

אופן הכנה

500 קמח לחם מנופה
250 קמח שיפון מלא
250 קמח חיטה מלא
2 כפות שמרים יבשים
כף וחצי מלח
ביצה אחת
2 כפות סוכר
חצי כוס שמן זית
3 כוסות מים פושרים

במקסר עם וו לישה קמחים סוכר שמרים שמן ביצה ומים לעבד כ-3 דקות.להוסיף את המים ולעבד לעוד 5 דק.
למרוח את הידים בשמן להוציא את הבצק לעבד ביד לכדור להניח בקערה מקומחת את הבצק לעטוף בנילון נצמד להתפחה כשעה.
להוריד את התפיחה להוסיף
25 גר גרעיני חמניה
25 גר גרעיני דלעת
25 אגוזי מלך
שלוש כפות שיבולת שועל
100 גר זיתי קלמטה

לעבד לעוד 2 דק . להתפחה נוספת לחצי שעה
לצור לחמים להתפחה נוספת כרבע שעה.
למרוח חלבון ביצה או מים.לפזר גרעיני חמניות ודלעת שיבולת שועל ולפזר קמח מלמעלה.
לחמם תנור 200 מע. להניח תבנית עם מים רותחים.
לאפות כ30 דק עד להשחמה..

בהצלחה.
מבטיחה לא תקנו יותר לחמים..באחריות..

לחם מקמח שיפון וקמח מלא
רחל עינבספר המתכונים של
מתכון של

רחל עינב

120 מתכונים