Share with:


בשרי

אופן הכנה

בס"ד
בורקס בקלי קלות
לא צריך להתפיח
ללא ממרגינה ובלי בצים

מתכון….
בקערה גדולה לשים
כוס שמן -כוס מים חמים- כפית מלח
לבחוש ולהוסיף ארבע כוסות קמח תופח חד פעמי חם
ללוש הכל יחד לקבלת בצק רך ונעים
לחלק את הבצק לשש לרדד למלבן דק למלא במילוי לסגור כשהתפר של הבצק מלמטה
למרוח ביצה לפזר שומשום
לחרוץ את הבצק רק מלמעלה
לאפות בחום 175 מעלות אפיה רגילה כ 30 דקות

מילוי
שלוש בצלים רצועות לטגן עם מעט שמן להוסיף שתי גמבות אדומות- רצועות גזר מגורד להמשיך לטגן מעט ולהוסיף חצי קילו חזה עוף קצוץ דק להוסיף תבלינים מלח אבקת מרק פלפל שחור כורכום פפריקה
בקיצור כל אחת תתבל איך שרוצה
הבצק מתאים לכל מילוי שרוצים

בורקס ללא התפחה ללא מרגרינה וללא ביצים
שפרה אזולאיספר המתכונים של
מתכון של

שפרה אזולאי

89 מתכונים