לבשל תחתיות ארטישוק ופל ירוק של סנפרוסט במים חמים בערך 10 דקות
לסנן ולהניח בצד,
בסיר ריב לטגן 2 בצלים גדולים פרוס לרצועות עד להזהבה קלה,
לתבל:
כף מרק עוף ובצל
כפית פלפל שחור
כפית כורכום
כפית שום כתוש
להוסיף מים רותחים בערך 2 כוסות
לחתוך את הארטישוק לשניים או שלושה ולהוסיף למים יחד עם הפולים
לפזר מעל חופן כוסברה ולבשל עד לצמצום הנוזלים
להשאיר מעט נוזלים בסיר
אם צריך להוסיף מים אז מוסיפים לפחות 3/4כוס
מעדן