Share with:


צמחוני כשר לפסח פרווה

אופן הכנה

לטגן 3. 4 שיני שום פרוסות
1 בצל פרוס לרצועות,1 פלפל גמבה חתוך לרצועות
לאחר הטיגון להוסיף פטריות טריות שלמות או חצויות ולהמשיך לטגן
להוסיף 1 חבילת ארטישוק של סנפרוסט חתוכים לרבעים
רבע כפית פלפל שחור
רבע כפית כורכום
כף מרק עוף
כף אבקת מרק פטריות

חופן כוסברה,ומים עד גובה הארטישוק כך שיכסה אותו

לבשל עד לריכוך הארטישוק ולצמצמם מעט נוזלים

כתוספת לכל דבר

תוספת ארטישוק עם פטריות למנת אורז או בתור סלט
לאה נטףספר המתכונים של
מתכון של

לאה נטף

92 מתכונים