Share with:


פרווה

אופן הכנה

מתכון:
4 ביצים
1 כוס סוכר
1/2 כוס שמן
1/2 כוס מיץ תפוזים
גרידת קליפת לימון
1 כף מיץ לימון
1 וניל
2 כוסות קמח תופח
1/2 כוס קוקוס (תוספת שלי)

*** *** כוסות מדידה אוניבלסליות
אופן ההכנה:
להקציף את הביצים ללא הפרדה (אפשר להפריד)
עם קבלת קצף תפוח להוסיף את הסוכר בהדרגה עד לקבלת קצף תפוח….יותר
להוסיף את שאר החומרים..להאט את מהירת ההקצפה …ולבסוף את הקמח לערבל עד הבלעת הקמח .

לשמן תבנית 26 או סיר פלא, לאפות ב-170 מעלות עד להזהבה..

עוגת תפוזים קלילה
תהילה גילספר המתכונים של
מתכון של

תהילה גיל

220 מתכונים