שרוול ביסקוויטים חומים טחונים
100 גרם חמאה מומסת
למילוי
2 שמנת מתוקה 250 מ"ל סה"כ 500 מ"ל
3 שמנת חמוצה
חצי כוס סוכר
1 אינסטנט פודינג וניל
הכנה:
טוחנים את הביסקוויטים דק ממיסים את החמאה במיקרוגל או על הגז שופכים את החמאה על הביסקוויטים הטחונים מרפדים תבנית בגודל 24 או כל גודל שתיבחרו עם הביסקוויטים והחמאה ומשאירים בצד מהתערובת מהדקים היטב ומכניסים מקרר בינתיים מקציפים את השמנת מתוקה עם הסוכר והאינסטנט פודינג לקצפת יציבה מוסיפים את השמנת החמוצה מערבלים קלות עד שהשמנת החמוצה ניטמעת פנימה יוצקים על התחתית ומפזרים מעל את הביסקוויטים שנישארו לנו מעל מכניסים למקרר להתייצבות ל5 שעות