Share with:


פרווה

אופן הכנה

5 ביצים
2 כוסות קמח רגיל
1 אבקת אפיה
1/2 כוס שמן
כוס מיץ תפוזים טרי
גרידת תפוז
1 כוס קוקוס
2 כפות אינסטנט פודינג וניל
1 כוס סוכר

לזיגוג אחרי האפיה
1/2 כוס מים
1/2 כוס מיץ תפוזים
1 תפוז חתוך לפרוסות
1 פרוסת לימון
1 סוכר וניל
1 כוס סוכר
1 כף מיץ לימון טרי

אופן ההכנה
1להקציף ביצים שלמות עם כוס סוכר במשך 10 דקות לקבלת קצף תופח להנמיך את מהירות המיקסר ולהוסיף את השמן בזילוף .
2לערבב את כל היבשים להוסיף לקערת המיקסר יחד עם המיץ וגרידת התפוז ולערבב שתהיה בלילה חלקה .
3לשמן תבנית מעט שמן ולפזר מעט סוכר.
4לאפות 180 מעלות בערך ,45 דקות לבדוק עם סכין כשמוכן להוציא לעשות כמה חורים עם סכין ולהרטיב את העוגה עם כף
לקשט עם פלחי תפוז ולפזר מעט קוקוס.

את הסירופ צריך להכין .
6לבשל על הגז בערך רבע שעה שיתקבל סירופ מעט סמיך ולקרר וכשהעוגה מוכנה להרטיב אותה .
7אפשר לאפות בתבנית 24 או סיר פלא .

הכל בכוס חד פעמי שתיה חמה

עוגת תפוזים עם קוקוס_מתכון של שרה יוסף
שרה יוסףספר המתכונים של
מתכון של

שרה יוסף

164 מתכונים