Share with:


חלבי

אופן הכנה

התמונות של חגית ביטון

5 ביצים
כוס סוכר לבן
2 סוכר וניל
2 כוסות קמח תופח
2 כפות אינסטנט פודינג וניל
שמנת חמוצה אחת
רבע כוס חלב
כוס שמן

להקציף ביצים שלמות עם סוכר וניל וסוכר לבן לקצף בהיר ותפוח
לנפות קמח עם אינסטנט וניל. לערבב היטב
להנמיך את המקסר לזלף את השמן
להוסיף לסרוגין יבשים ושמנת חמוצה וחלב לסיים עם היבשים
לשמן תבנית מאורכת מספיק ל2 יח
או לתבנית 24 קולגוהוף
בקערה קטנה להמיס 100 שוקולד מריר להוסיף כף שוקולית וכף קקאו ו100 שמנת מתוקה.
לשפוך על התערובת בתבנית להעביר מזלג לצורת 8
לאפות 180 מע כ45 דק

עוגת וניל עם נגיעות שוקולד
רחל עינבספר המתכונים של
מתכון של

רחל עינב

120 מתכונים