Share with:


חלבי

אופן הכנה

2 וחצי כוסות קמח
1 אבקת אפיה
200 גרם מחמאה או חמאה
1/2 כוס מים
1/2 כוס אגוזים טחונים דק
1 חלמון
1 כף סוכר
1/4 כפית מלח

הכל בכוס חד פעמי שתיה חמה

מילית
4 תפוחים גרנד סמיט
1/4 כוס סוכר לבן
1/4 כוס סוכר חום דמררה
כפית קינמון
2 כפות אינסטנט פודינג וניל
1 כף קרונפלור
2 כפות מיץ לימון
50 גרם מחמאה או חמאה
1/2 כוס צימוקים
1 כוס אגוזים טחונים גס

להכנת הבצק.
_ לערבב הכל בקערה לקבלת בצק נעים.
_ לחלק את הבצק ל2 .
_ לשטח בתבנית חצי מהבצק גם בדפנות של התבנית ולהכניס למקפיא .
_ את החצי השני להשאיר כדור ולהכניס למקפיא לשעה .

להכנת המילית
_ לקלף את התפוחים ולחתוך קוביות קטנות לשים בסיר ולהוסיף סוכר לימון מחמאה או חמאה ולבשל על הגז בערך רבע שעה שהתפוחים יתרכחו מעט.
_ להוסיף קינמון, צימוקים, אינסטנט פודינג לערבב ולכבות את הגז ולקרר .
_ להוציא את התבנית להוסיף את התפוחים לתבנית להוציא מהמקפיא את כדור הבצק ולגרד בפומפייה ולפזר מעל התפוחים .
_ לקחת כף סוכר חום דמררה ולערבב עם רבע כפית קינמון ולפזר מעל העוגה .
_ לאפות 180 מעלות בערך שעה עד לקבלת צבע חום יפה לבדוק עם סכין שתצא יבשה .
_ להוציא לקרר ולפזר אבקת סוכר

בהצלחה

שרה יוסף

פאי תפוחים_מתכון של שרה יוסף
שרה יוסףספר המתכונים של
מתכון של

שרה יוסף

165 מתכונים