Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

מצרכים:
6 ביצים L
1 וחצי כוסות סוכר
3 סוכר וניל
חצי כוס שמן
3 כוסות קמח מנופה
1 כפית אבקת אפייה
הערה: אם רוצים לעשות את העוגה חומה אז מורידים מהקמח חצי כוס שמים רק 2 וחצי כוסות ומוסיפים חצי כוסה קקאו מנופה.

למילוי העוגה:
חצי כוס ליקר שוקולד וכוס מים חמים מערבבים ביחד את הליקר והמים ממרח נוטלה או ריבה או כל דבר שבא לכם למילוי העוגה מעט אגוזים קצוצים גס(לא חייב) קצפת לקישוט העוגה: 2 מיכלי קצפת צימחית פרווה 500 מ"ל כל אחת 2 אינסטנט פודינג וניל

הרכבת העוגה:
הכנת הטורט: מפרידים את הביצים את החלבון מקציפים עם הסוכר והסוכר וניל לקצף יציב את החלמון שמים בקערה מוסיפים לו את השמן מערבבים היטב במטרפה מעבירים את תערובת החלמונים לקצף החלבונים וממשיכים להקציף בעדינות כאשר כל המסה התאחדה לעצור את המיקסר לנפות את הקמח הקקאו והאבקת אפייה ולהוסיף למס המוכנה בצורת עטיפה בקיפול ממש עדין לאפות בחום של 160 מעלות בערך 40 -50 דקות הכי כדאי לבדוק עם קיסם. מצננים את העוגה לפחות שעתיים חוצים אותה לשתיים מרטיבים אותה עם הליקר שוקולד והמים מורחים איזה מימרח שבחרתם מקציפים את הקצפת עם האינסטנט ו וניל והחלב לקצפת יציבה ומורחים מעל הממרח ומפזרים אגוזים או פצפוצי שוקולד (לא חייב)לאחר מכן מרטבים את החצי השני של העוגה ומכסים בו את העוגה מיישרים היטב מצפים את העוגה עם הקצפת שנישאר לנו מלמעלה ובצדדיים ומחליקים טוב טוב ומתחילים לקשט איך שאתם רוצים כמובן להוסיף לקרם שנישאר לכם ציבעי מאכל שבחרתם או להשאיר לבן

עוגת קרם משגעת
סמדר גבאיספר המתכונים של
מתכון של

סמדר גבאי

91 מתכונים