Share with:


חלבי

אופן הכנה

בסיס קדאיף
250 גרם אטריות קדאיף
100 גרם חמאה מומסת
לערבב ולאפות עד שמזהיב
להכין סירופ
כוס סוכר
כוס מים
חצי לימון סחוט
לבשל 8 דקות לצנן מעט
לשפוך סירופ על קדאיף שיצא מהתנור
מצננים
מסדרים קדאיף בפיירקס

קרם בוואריה
כוס חלב
שקית אחת ג׳לטין
לשים בסיר לבשל עד לרתיחה ולבחוש כל הזמן
לסנן לקערה גדולה …לקרר

להוסיף לקערת החלב
1 גבינה לבנה 250 גרם
1 מיכל שמנת חמוצה
1 סוכר ווניל
כוס סוכר
לערבב היטב

להקציף שמנת מתוקה אחת וסוכר ווניל ולהוסיף לקערת הגבינות לערבב ליצוק על הקדאיף לפזר אגוזים ולקרר לפחות 4 שעות במקרר

בהצלחה
קינוח ניפלא
אני הכפלתי כמות בבואריה…

עוגה עם בסיס קדאיף מטריפה
מזלי סידיספר המתכונים של
מתכון של

מזלי סידי

87 מתכונים