Share with:


חלבי

אופן הכנה

לבצק :
4 ביצים
4 כפות מים חמים
100 גרם סוכר
1 שקית סוכר וניל
100 גרם קמח
25 גרם קורנפלור
1 קורט אבקת אפייה
מעט ליקר

לקרם :
1 חבילה אינסטנט פודינג
2 כוסות חלב
250 גרם חמאה או מרגרינה

לקרוקנט :
2 כפות חמאה
3 כפות גדושות סוכר
150 גרם שקדים קצוצים
בכל פרוסה כ-350 קלוריות .

לטרוף היטב את החלמונים , סוכר , מים , סוכר וניל וקליפת לימון לתערובת קצפית . להקציף את החלבונים .
לנפות קמח , אבקת אפייה וקורנפלור ולהוסיף בזהירות לתערובת החלמונים והחלבונים .
לרפד תבנית אפיה שטוחה ולשמן אותה , למרוח את הבצק בעובי של 1 ס"מ .
לאפות בטמפרטורה של 200 מעלות כ-15 דקות .
להפוך על המגבת שעליה פיזרנו סוכר ולהסיר את הנייר .
להרטיב את העוגה במעט ליקר , לגלגל ולסגור את הבצק בעזרת המגבת .
לטרוף חמאה מומסת עם פודינג וחלב ולהכין קרם .
לקרוקנט : לחמם חמאה , להזהיב בה את הסוכר ואח"כ את השקדים .
לקצץ בסכין . לפתוח את הרולדה , למלא בקרם ולגלגל .
לפזר מסביב את הקרוקנט.

רולדה במילוי אגוזים
דייוויד וחברי הקבוצהספר המתכונים של
מתכון של

דייוויד וחברי הקבוצה

187 מתכונים