Share with:


חלבי

אופן הכנה

של אריה באהבה 👨‍🍳

להכנת התחתית:
3/4 מרגרינה
שתי כפות סוכר
סוכר וניל
2חלמונים
אבקת אפיה
כוס וחצי קמח (אם הבצק דביק להוסיף עוד קצת)
מערבבים את כל החומרים יחדיו ומסדרים בתבנית גודל 26
אופים על חום 170 מעלות עד להזהבה
שלב 2:
נקציף שתי חבילות של 250 גרם שמנת להקצפה עם:
3/4 כוס חלב
שלוש שקיות סוכר וניל
2 כפות פודינג וניל
וכף אחת נס קפה
מקציפים עד לקבלת קצף יציב ונמרח את הקרם על התחתית שאפינו מקודם.
שלב 3:
נקציף ארבעה חלבונים עם 3/4 כוס סוכר לקבלת קצף קשה
נמרח את הקצף בצורה אחידה על נייר אפייה שאותו נסמן בעיגול בגודל התבנית שלנו
נאפה על 100 מעלות חום למשך בערך שעה עד שעה ורבע.
נניח על הקרם ונקשט מעל עם סירופ שוקולד\ריבת חלב\ מה שבא לכם.
בתיאבון!

להצטרפות לקבוצה שלי לחצו כאן : אוכל של אריה באהבה 🙏🙏🙏💖💖💖
טלפון להזמנות : 054-744-6518

עוגת קצפת 🔥🔥_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
שף אריה רוזנשטוקספר המתכונים של
מתכון של

שף אריה רוזנשטוק

259 מתכונים