Share with:


חלבי

אופן הכנה

6 ביצים מופרדות
3/4 כוס סוכר
3 כפות ממרח לוטוס
1 כפית קקאו
1 כוס קמח
1 אבקת אפיה
לרכך את ממרח הלוטוס מעט במיקרו.
להקציף חלבונים להוסיף בהדרגה סוכר עד לקבלת קצף יציב להוסיף חלמונים. להוסיף את ממרח הלוטוס תוך כדי הקצפה. להוסיף את יתרת החומרים ולהקציף עד לאיחוד. להעביר לתבנית 24 ולאפות בחום של 160 כחצי שעה עד שקיסם יוצא יבש. לקרר ולחתוך את העוגה לחצי.
קרם ריבת חלב:
צנצנת ריבת חלב ( להוריד 3 כפות ולדים בצד)
2 שמנת להקצפה
3 כפות אינסטנט פודיג וניל
לרכך מעט את ריבת החלב במיקרו, ולהקציף ביחד עם שאר החומרים עד לקבלת קצף יציב.
לשים על תחתית העוגה וליישר. להעביר למקרר חצי שעה.
קרם לוטוס:
צנצנת לוטוס (פחות 3 הכפות ששמנו בעוגה)
2 שמנת להקצפה
3 כפות אינסטנט פודינג
לרכך מעט את ממרח הלוטוס במיקרו. ולהקציף עם שארית החומרים ולשים מעל קרם ריבת החלב וליישר
לשים במקפיא לשעה.
גאנש ריבת חלב:
3 כפות ריבת חלב
1/3 שמנת להקצפה
להמיס במיקרו ולשפוך על העוגה ולקשט.

עוגת לוטוס ריבת חלב_מתכון  של אפרת מילוא טויטו – מאסטר מתכונים
אפרת מילוא טויטוספר המתכונים של
מתכון של

אפרת מילוא טויטו

51 מתכונים