Share with:


חלבי

אופן הכנה

תבנית מס' 25 אפשר 26 אבל מי שרוצה גובה אז 25

100 יח' עוגיות לוטוס
2 מיכלים שמנת מתוקה הגדולים 500 מ"ל כל אחד(או 4 קטנים) על כל מיכל הקצפה
2 כפות ממרח לוטוס בסה"כ 4 כפות
2 אינסטנט פודינג וניל
1 כוס חלב קר

הכנה :
מקציפים שמנת מתוקה אחת עם אינסטנט 2 כפות הממרח וחצי כוס חלב לקצפת יציבה מסדרים את העוגיות לוטוס בתחתית לא צריך להרטיב מצפים שכבה של קצפת ומסדרים עוד קומה של עוגיות אני עשיתי 5 קומות בס"ה כל אחד יעשה כמה שרוצה ואני את הקצפת העברתי לשקית זילוף ועל כל קומה זילפתי יותר נוח ויותר אסטטתי אם ניגמרה הקצפת כמובן להקציף שוב את השמנת מתוקה שנישארה עם האינסטנט הממרח לוטוס והחצי חלב שנותר מצפים את כל העוגה עם קצפת מיישרים למראה חלק ויפה ומעטרים בקצפת שנישארה אני המסתי כף ממרח לוטוס ועיטרתי מעל

עוגת לוטוס
סמדר גבאיספר המתכונים של
מתכון של

סמדר גבאי

91 מתכונים